5 SEBAB MINYAK YU YEE CAP LIMAU MENJADI PILIHAN HATI

by - March 16, 2017

Assalammualaikum Dunia...Rasa macam ada tak kena je kalau sehari tak bau minyak Yu Yee Cap Limau... Nak tahu tak kenapa minyak yu yee cap limau ni sentiasa menjadi pilihan hati MD?


5 sebab minyak yu yee cap limau menjadi pilihan hati, kenapa perlu pilih minyak yu yee cap limau, kebaikan minyak yu yee cap limau
MINYAK YU YEE CAP LIMAU MENJADI PILIHAN HATI

5 SEBAB MINYAK YU YEE CAP LIMAU MENJADI PILIHAN HATI

1. Halal digunakan

- Seperti yang semua orang sedia maklum minyak yu yee cap limau ini telah disahkan halal oleh JAKIM... so tak perlu nak was-was lagi tentang kandungan minyak yu yee cap limau bila nak digunakan...
>>> http://www.masturadin.com/2016/12/minyak-yu-yee-cap-limau-halal-atau-tidak.html

2. Mudah dibawa

- Reka bentuk botolnya yang kecil memudahkan Minyak Yu Yee Cap Limau dimasukkan ke dalam handbag dan dibawa kemana-mana...

3. Penawar pelbagai penyakit

- Selain untuk merawat kembung perut, Minyak Yu Yee Cap Limau juga boleh membantu merawat sakit kepala, period pain dan yang mengejutkan MD, Mr Uber bagitau kawan sekerja dia dulu pernah gunakan Minyak Yu Yee Cap Limau ni untuk merawat penyakit angin pasang...
>>> http://www.masturadin.com/2017/02/minyak-yu-yee-merawat-sakit-kepala-teman-sepejabat.html
>>> http://www.masturadin.com/2017/03/minyak-yu-yee-cap-limau-penawar-ketika-senggugut.html

4. Hadiah bagi bayi baru lahir

- Minyak Yu Yee Cap Limau juga boleh dijadikan hadiahkan untuk bayi yang baru lahir...
>>> http://www.masturadin.com/2017/02/hadiahkan-minyak-yu-yee-cap-limau-kepada-bayi-baru-lahir.html

5. Pengganti perfume bagi si kecil anda

- Bau Minyak Yu Yee Cap Limau yang menyegarkan sangat sesuai untuk si kecil anda... Cuma perlu calitkan sedikit minyak Yu Yee Cap Limau pada kolar baju si kecil dan bau itu akan kekal seharian... >>> http://www.masturadin.com/2016/12/minyak-yu-yee-cap-limau-tak-luput-dek-zaman.html


Last but not least, sajalah nak bagitahu korang yang Minyak Yu Yee Cap Limau ni akan sentiasa bertakhta dihati family MD sampai bila-bila...  ☺☺☺


Wassalam

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. Minyak yu yee ni memang jadi pilihan utama ibu ibu kan :)

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)