GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM

by - March 20, 2017

GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM


GIVEAWAY MARCH HERNEENAZIRDOTCOM

Assalammualaikum Dunia... Lama rasanya tak join giveaway dari rakan blogger... Harini  sementara tunggu gl di import daripada MYOB ke excel so sempatlah nak join giveaway march by Herneenazir.com... Manalah tau kot-kot ada rezeki menang giveaway march by Herneenazir.com ni kan...hehehehe


Syarat-syarat sah penyertaan:
1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
2. Like Fanpage herneenazir.com
3. Follow https://www.instagram.com/herneenazir/
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.
Wassalam

You May Also Like

7 Luahan Hearty

  1. goodluck sis! :*

    singgah klik adsense & balas follow :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
  2. Mana tahukan rezeki..ameen :)

    ReplyDelete
  3. TQ for your support.. sorry ye sebab tak jumpa komen di post utama..saya dah update list..

    - Senarai Peserta GA March Herneenazir.com -

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt..

    Gut luckkkkkkkkk.. Singgah dari segmen yg sama..

    http://www.leaazleeya.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    ReplyDelete
  5. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (68) review (62) info (58) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)