TAPAK SEWA IKLAN

TAPAK SEWA IKLAN

Sunday, 12 March 2017

MINYAK YU YEE CAP LIMAU PENAWAR KETIKA SENGGUGUT

MINYAK YU YEE CAP LIMAU PENAWAR KETIKA SENGGUGUT


penwar senggugut, minyak yu yee cap limau,  kelebihan minyak yu yee cap limau


Assalammualaikum Dunia... Boleh dikatakan MD merupakan pengguna setia Minyak Yu Yee Cap Limau sejak dari zaman sekolah lagi...

Selain Minyak Yu Yee Cap Limau ni digunakan ketika kembung perut atau sakit kepala, MD selalu guna time period pain... Memang cepat tindak balasnya...Kebiasaannya kalau hari cuti MD akan sapu dekat bahagian sakit pastu tidur sekejap... bangun je nanti terus rasa segar dan sihat... hehehe

Tapi berlainan pula dengan hari ada kelas ataupun sekarang ni hari kerja, mana boleh nak tidur kan even sakit macam mana pun... nak MC sayang pulak rasa... so gunakan Minyak Yu Yee Cap Limau sebagai penawar... Lepas sapu tu biasanya akan sendawa banyak-banyak dan kemudian akan rasa ok... ❤❤❤...


Wassalam

3 comments:

  1. Kak Sue memang pakai minyak nie dari anak-anak masih baby sampai lah dah remaja sekarang..

    ReplyDelete
  2. sy x penah guna tp sy suka baunya... sedappp

    ReplyDelete

PERMATA EMAS

Pengomen Terbanyak

CORETAN EMAS

PENEROKA EMAS