MINYAK YU YEE CAP LIMAU PENAWAR KETIKA SENGGUGUT

by - March 12, 2017

Assalammualaikum Dunia... Boleh dikatakan MD merupakan pengguna setia Minyak Yu Yee Cap Limau sejak dari zaman sekolah lagi... Minyak Yu Yee Cap Limau ini merupakan 1001 penawar dalam menyembuhkan pelbagai penyakit...

penwar senggugut, minyak yu yee cap limau,  kelebihan minyak yu yee cap limau
MINYAK YU YEE CAP LIMAU PENAWAR KETIKA SENGGUGUT

Selain Minyak Yu Yee Cap Limau ni digunakan ketika kembung perut atau sakit kepala, MD selalu guna time period pain... Memang cepat tindak balasnya...Kebiasaannya kalau hari cuti MD akan sapu dekat bahagian sakit pastu tidur sekejap... bangun je nanti terus rasa segar dan sihat... hehehe

Tapi berlainan pula dengan hari ada kelas ataupun sekarang ni hari kerja, mana boleh nak tidur kan even sakit macam mana pun... nak MC sayang pulak rasa... so gunakan Minyak Yu Yee Cap Limau sebagai penawar... Lepas sapu tu biasanya akan sendawa banyak-banyak dan kemudian akan rasa ok... ❤❤❤...


Wassalam

You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Kak Sue memang pakai minyak nie dari anak-anak masih baby sampai lah dah remaja sekarang..

    ReplyDelete
  2. sy x penah guna tp sy suka baunya... sedappp

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (56) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)