HADIAHKAN MINYAK YU YEE CAP LIMAU KEPADA BAYI BARU LAHIR

by - February 28, 2017

Assalammualaikum Dunia... Ingat lagi haritu pergi tengok bff yang baru bersalin, MD hadiahkan Minyak Yu Yee Cap Limau kat dia... Kebiasaannya kalau pergi tengok baby baru lahir MD akan bagi set baju @ duit... tapi kali ni tukar selera pulak...Tetiba datang idea untuk hadiahkan Minyak Yu Yee Cap Limau buat si baby... nampak rare sikit kan... hehehehe

minyak yu yee cap limau, hadiah untuk bayi baru lahir, halal ke tidak
HADIAHKAN MINYAK YU YEE CAP LIMAU KEPADA BAYI BARU LAHIR
Yelah, baby kan  suka kembung perut, so dengan adanya minyak Yu Yee Cap Limau dapatlah menangani masalah kembung perut ni... Mak baby pun boleh guna untuk merawat sakit kepala atau sakit perut...kan...In shaa Allah...

Selain itu, saiz yang yang kecil memudahkan Minyak Yu Yee Cap Limau untuk dibawa ke mana-mana seperti dimasukkan didalam handbag si ibu...takde r  alasan untuk tertinggal dirumah lagi... ❤❤❤

Wassalam


You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. haah selalu kalau baby baru lahir memang sapu minyak ni kan. berguna sangat boleh la ganti baju dan set barangan bayi hehe.

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)