ADS by PCL NAZLEEDOTCOM

ADS BY SWEETSTEVIADROPS


UNTUK TEMPAHAN IKLAN

EFG FEED

TEMA ROBOCARPOLI MENJADI PILIHAN SAMBUTAN HARI LAHIR UWAIS ZULQARNAIN-PART 2

TEMA ROBOCARPOLI MENJADI PILIHAN SAMBUTAN HARI LAHIR UWAIS ZULQARNAIN-PART 2

tema robocarpoli, birthday party, sambutan hari lahir, theme, kos,

Assalammualaikum Dunia... Ni sambungan dari PART 1...

GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday

GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday


GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday, bonde zaidalifah

Syarat penyertaan :

FUCUK GORENG BERINTI

FUCUK GORENG BERINTI

fucuk goreng berinti, resepi menggunakan fucuk, tauhu kering, bahan dalam yong tau fu

Assalammualaikum Dunia... Sebenarnya dah lame resepi ni tersimpan rapi dalam gallery fon... hehehe... baru weekend lepas mencubanye... buat breakfast, makan panas-panas lagi sedap... kalau dah sejuk dia macam liat sikit...huhuhu... Alhamdulillah first time cuba Ayah sukekannya... Siap tengahari tanye dah habis ey fucuk goreng berinti ni...kembang hati hakak mendengarnye.. hihihi... 

Book Giveaway by Abam Kie and Friends

Book Giveaway by Abam Kie and Friends


Book Giveaway by Abam Kie and Friends, Abam Kie, giveaway, buku percuma

Assalammualaikum Dunia...

Syarat-syarat:

TEMA ROBOCARPOLI MENJADI PILIHAN SAMBUTAN HARI LAHIR UWAIS ZULQARNAIN - PART 1

TEMA ROBOCARPOLI MENJADI PILIHAN SAMBUTAN HARI LAHIR UWAIS ZULQARNAIN-PART 1

tema robocarpoli, sambutan hari lahir, birthday party, 3D cake robocarpoli, edible image cupcakes, mini burger homemade
INVITATION CARD DESIGNED BY AYAH UWAIS - RUJUKAN MR GOOGLE

Assalammualaikum Dunia... Dua minggu sebelum 20.08.2016, Angah informed kitorang yang tahun ni dia nak celebrate birthday Uwais yang ke-3 tahun... First time juge nak jemput saudara mara, sahabat handai dan jiran tetangga... Before ni just sambut simple-simple dengan kitorang je.. ni dah besar sikit boleh r panggil orang ramai meraikan besday dia dan akan diadakan 3 tahun sekali...katenye lah...hehehe..