ADS BY SWEETSTEVIADROPS


UNTUK TEMPAHAN IKLAN

EFG FEED

RESEPI MURTABAK ROTI DAGING

RESEPI MURTABAK ROTI DAGING resepi murtabak roti daging, resepi menggunakan roti, cara-cara membuat murtabak daging


Assalammualaikum Semua... Hai, dah tau ke nak masak menu apa untuk berbuka nanti... kalau ada roti lebih-lebih yang dah tak tau nak buat apa, bolehlah try buat murtabak roti daging ni... Resepi ni MD dapat dari blog MamaJue.com ...

[BIOBAX COOL THERAPHY] PENAWAR BAGI MENGURANGKAN SAKIT PINGGANG KHAS UNTUK WANITA HAMIL

[BIOBAX COOL THERAPHY] PENAWAR BAGI MENGURANGKAN SAKIT PINGGANG DAN SAKIT BELAKANG KHAS UNTUK WANITA HAMIL

penawar sakit pinggang dan sakit belakang, cara mudah merawat sakit pinggang bagi wanita hamil, mengandung dan berpantang,biobax cool theraphy

Assalammualaikum Dunia... Berita gembira untuk wanita hamil atau yang sedang berpantang!!! Biobax Cool Theraphy sangat sesuai dijadikan sebagai penawar bagi mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang khas bagi ibu mengandung dan baru lepas melahirkan anak.... Korang hanya perlu spray dan sapukan dibahagian yang sakit...

CARA-CARA MEMBUAT ROTI SOSEJ SULAMAN CINTA

CARA-CARA MEMBUAT ROTI SOSEJ SULAMAN CINTA

cara membuat roti sosej, resepi roti, sulaman cinta
Assalammualaikum Dunia... Entri kali ni nak share pasal resepi lagi... dan semestinya ia berkait dengan roti... hehehe... MD dan roti berpisah tiade... gitewww... nak buat lagu manakan, ayah cheq hari-hari balik bawak roti free.. sampai kekadang ketandusan idea nak buat ape dengan roti tu... hihihi...

[KUDAP KUDAPAN SELEPAS TERAWIH] KEREPEK GUNTING

[KUDAP KUDAPAN SELEPAS TERAWIH] KEREPEK GUNTING

resepi kerepek gunting, kuih raya 2016, kuih raya mudah


Assalammualaikum Dunia... Biasanya memalam selepas terawih mulut tentu macam nak mengunyah something yang ringan-ringankan... Makanya terjadilah kerepek gunting ni untuk kudap kudapan lepas terawih..hehehe...

RESEPI CUCUR ROTI

RESEPI CUCUR ROTI

resepi cucur roti, cekodok roti, juadah berbuka, tanpa telur

Assalammualaikum Dunia... Malam haritu tetibe tekak terasa nak makan cekodok tepung... tapi bile terpandangkan roti yang banyak, so terus ubah resepi jadi cucur roti.. ni pun Atok yang ajar cara nak membuatnya.. hehe