UNTUK TEMPAHAN IKLAN

EFG FEED

PERUBAHAN JADUAL WAKTU PERJALANAN KOMUTER BERMULA 27 MEI 2016

PERUBAHAN JADUAL WAKTU PERJALANAN KOMUTER BERMULA 27 MEI 2016

Perubahan jadual waktu perjalanan komuter bermula 27 Mei 2016, maklumat lanjut di laman web KTM

Assalammualaikum Dunia... Pagi rabu yang hening ni kami dikejutkan dengan pengumuman perubahan jadual waktu perjalanan komuter di sekitar lembah klang..

RESEPI CUCUR MANIS KEMBUNG

RESEPI CUCUR MANIS KEMBUNG

resepi cucur manis kembung, resepi mudah, tanpa telur, azlita masam manis,bahan-bahan, cara-cara
cucur manis kembung untuk minum petang

Assalammualaikum Dunia... Weekend lepas try buat cucur manis kembung.. tak sangka bahan-bahannya simple je... Resepi asal MD ambil dari blog >>>> AZLITA MASAM MANIS .. 

RESEPI CUCUR NASI

RESEPI CUCUR NASI

resepi cucur nasi, resepi daripada nasi, bahan, cara-cara

Assalammualaikum Dunia... Baru tau yang nasi semalam kalau tak habis tu selain buat nasi goreng dan apam nasi, sedap jugek dibuat cucur nasi tau... (credit to : Ijoy  Zulkarnain)

HARGA RUNTUH Shawl Exclusive by Papaglamz

HARGA RUNTUH Shawl Exclusive by Papaglamz

Assalamualaikum semua. Kepada semua pencari shawl secara online, tentu sahaja ramai yang akan membandingkan harga. Harga yang murah dan shawl yang berkualiti tinggi akan menjadi pilihan ramai. Tentu semua nak tahu berapakah harga shawl labuh chiffon exclusive by Papaglamz ni kan? Memandangkan shawl PapaG baru sahaja menjengah market fesyen Malaysia, sudah pasti PapaG akan menawarkan harga yang paling terbaik untuk anda semua. Sesuai dengan kualiti shawl itu sendiri.

6 MASA HALAL MENGUMPAT

6 MASA HALAL MENGUMPAT


Assalammualaikum Dunia... Last week MD dapat majalah Solusi free... orang yang bagi tu kate bagi sebagai sedekah sempena hari Jumaat... Alhamdulillah.. Selak punye selak setiap helaian tu, tertarik pulak dengan isu masa halal mengumpat...  Menurut al-Imam al-Nawawi dalam Riyad al-Salihin, mengumpat diharuskan kerana tujuan yang benar dan menurut syariat...