MERAIKAN PERASMIAN PEMBUKAAN CAWANGAN BARU LAJUENE eLOUNGE DI TAMAN CAHAYA ALAM SHAH ALAM

by - April 12, 2017

PERASMIAN PEMBUKAAN CAWANGAN BARU LAJUENE eLOUNGE


Assalammualaikum Dunia... Weekend lepas ni MD tidak melepaskan peluang hadir meraikan perasmian pembukaan cawangan baru Lajeune eLounge di Taman Cahaya Alam Shah Alam. Lajeune eLounge merupakan sebuah spa yang sesuai dan sangat selesa bagi korang yang ingin tampil sihat dan mengembalikan tenaga tanpa perlu bersukan. Lajuene eLounge dimiliki dan diuruskan oleh Fantasia Five Sdn Bhd dan juga rakan kongsi Mega Business Hub yang diperakui.

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej, cawangan baru
Pembukaan cawangan baru di Taman Cahaya Alam Shah Alam


Lajeune merupakan revolusi "High Tech Energy Healthcare" yang ditubuhkan untuk menawarkan alternatif dalam penjagaan kesihatan yang lebih selamat dan mampan dengan menggunakan "Energy Field Therapy".

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej
Dihadapan Lajuene eLounge


Lajeune eLounge menyediakan penyelesaian bagi masalah tekanan dan kesihatan yang biasa dihadapi oleh golongan muda. Tujuan Lajeune direka adalah untuk mengaitkan konsep pengembalian tenaga didalam kehidupan seharian dengan menggunakan kaedah Pulsating Electrostatic Field Therapy (PESF) dimana ia merupakan alternatif terapi tanpa penggunaan dadah a.k.a "drug-free yang diperakui berkesan.

Terapi Pulsating Electrostatic Field Therapy (PESF) 

PESF adalah terapi tenaga berteknologi tinggi yang direka khas bagi membantu memberi manfaat kepada semua lapisan masyarakat. PESF membantu : 

1. Melegakan kesakitan
2. Mempercepatkan Pemulihan
3. Meneutralkan darah berasid
4. Meningkatkan peredaran darah
5. Merangsang sistem saraf dan darah
6. Membantu Nyah Toksik
7. Anti penuaan dan kecantikan
8. Meningkatkan Tenaga

Terapi PESF sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah-masalah berikut :-

1. Kencing manis
2. Gout
3. Strok
4. Kanser
5. Kegemukan
6. Badan lemah
7. Masalah buah pinggang
8. Resdung
9. Senggugut
10. Kejang otot

Dan banyak lagi.

PAKEJ-PAKEJ YANG DITAWARKAN DI LAJEUNE eLOUNGE


1. PAKEJ TERAPI PESF

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej


2. PAKEJ MELEGAKAN KESAKITAN

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej


3.  PAKEJ TERAPI KECANTIKAN

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej


4. PAKEJ TERAPI MATA

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej

Pada hari perasmian tu, MD telah mencuba pakej terapi PESF. Jika ada antara korang yang membawa anak-anak kecil pastikan mereka dipangku terlebih dahulu dan handphone hendaklah dipegang siap-siap sebelum start. Ketika terapi ini dijalankan sesiapa pun tidak dibenarkan bersentuhan dengan kami kerana ada aliran arus elektrik disitu. Macam mana nak tau badan kita sihat ke tidak? Kami diberi menyentuh mentol lampu, jika mentol lampu menyala terang bermakna dalaman kita sihat, tetapi jika mentol yang disentuh malap, ini bermakna dalaman kita mempunyai masalah. Selain itu, kesan yang boleh dilihat apabila kita merasa mengantuk ketika terapi berjalan bermakna badan kita ada banyak toksik.

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej
Bersama anak blogger Cik Mijah Dot blogspot. Dua-dua rasa mengantuk...hehehehe
Sebelum balik kami sempat merakamkan beberapa keping gambar bersama dengan top management team Lajuene eLounge sebagai kenangan. Kesemua mereka sangat mesra dan sporting.

Lajuene eLounge, spa murah di shah alam, alamat Spa Lajuene eLounge,harga, pakej
Bersama Miss Adilla, CMO & jurucakap Lajuene and Miss Donna Lau, salah seorang pemegang lesen Lajuene Shah Alam

Dari kiri, Sherise Wong, CFO , Adilla, CMO & jurucakap, Ellis Teh, CEO & Charlize COO  Lajuene

Bersama Miss Donna Lau dan sahabat blogger lain, Wendy, Cik Mijah & Kak Murni


Bagi korang yang ingin kembali sihat tanpa perlu bersukan sangat-sangat digalakkan untuk membuat terapi di Lajuene eLounge ni. Ternyata berbaloi dengan pakej-pakej yang disediakan.

Alamat  : No 2, Jln Selasih K U12/K Taman Cahaya Alam, 40170 Shah Alam, Selangor.
Website : www.lajeune.com.my
Tel         : 011-50015688
Fb          : https://www.facebook.com/LajeuneElounge/

Wassalam

You May Also Like

6 Luahan Hearty

  1. Nanti kita date sini lagi ye MD

    ReplyDelete
  2. wowww.. menarik ni.. rasa nak pi jee..

    ReplyDelete
  3. bagusnya terapi macam ni kan. pernah try sekali je

    ReplyDelete
  4. menarik pakej-pakej yang ditawarkan.. :)

    ...

    ReplyDelete
  5. kalau dekat mesti nk singgah jgk..

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)