SERVIS BATERIKU.COM SELAMAT UNTUK WANITA KETIKA BATERI KERETA KONG

by - March 21, 2017

BATERIKU.COM PENYELAMAT KETIKA BATERI KERETA KONG

Assalammualaikum Dunia... BATERI KONG..??? BATERI PUNJUT..??? BATERI FLET..??? Macam-macam terma dan panggilan yang orang panggil kalau kereta kesayangan kite tak boleh nak hidup... Kena pulak tengah-tengah malam nak balik dari office pulas-pulas kunci je tak ade bunyi apa-apa... Rupanya bateri kereta kong... Atoiyaii... Nak telefon kawan-kawan takut diorang sibuk dengan kehidupan masing-masing.. So bagi sesiapa yang mengalami situasi ini iaitu bateri kereta kong terutamanya kaum hawa, salah satu cara yang terbaik adalah dengan menghubungi BATERIKU.COM...


servis bateri kereta dengan bateriku.com, bateri kereta kong, bateriku.com, hotline bateriku.com, harga
BATERI KERETA KONG?

Bukan tak boleh untuk call operator servis tak bertauliah lain, tapi memandangkan kalau tiba-tiba bateri kereta kong time malam buta mau kena extra charge daripada dorang... lagi-lagi pulak sekali diorang tengok yang call tu hanya seorang wanita yang lemah macam MD, tak tau pasal kereta, silap-silap diorang charge double daripada harga biasa... matilanak nak membayarnya... 😭😭😭



So, sebagai langkah persediaan awal, kaum hawa dinasihatkan agar menyimpan contact number bateriku.com ataupun download applikasi bateriku.com >>> http://apps.bateriku.com/ ... kotlah tiba-tiba bateri kereta kong,boleh terus contact diorang... Dengan menggunakan perkhidmatan daripada bateriku.com korang boleh menjimatkan masa, wang ringgit dan tenaga tau malah ia boleh dipercayai dan selamat untuk kaum hawa ...kenapa MD katakan bateriku.com selamat?...

SEBAB SERVIS BATERIKU.COM SELAMAT UNTUK WANITA KETIKA BATERI KERETA KONG


bateri kereta kong, bateriku.com, hotline bateriku.com, harga
Kru Troopers yang bertauliah dan berpngalaman yang akan membantu ketika bateri kereta kong...

1. Installer
- Bateriku.com mempunyai kru trooper yang boleh dipercayai dan jujur serta berpengalaman dalam bidang ini.

2. Perkhidmatan PERCUMA
- Bateriku.com menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan bateri kereta yang berkualiti ke tempat korang dengan hanya melalui satu panggilan telefon atau WhatsApp. Kru trooper takkan tukar terus bateri kereta korang, sebaliknya diorang akan memeriksa secara menyeluruh dahulu keadaan bateri kereta tersebut untuk mengenal pasti masalah... Pemeriksaan yang dilakukan adalah secara PERCUMA je... Jika memang benar bateri kereta kong, korang hanya perlu untuk menukar bateri baru dan hanya perlu membayar harga bateri tersebut sahaja...Jika bukan masalah bateri tiada caj dikenakan...

3. Warranty
- Warranty boleh dibuat dimana-mana kawasan yang diliputi oleh bateriku.com.
Sebagai contoh. Jika anda beli bateri di cawangan bateriku.com Shah Alam dan kereta korang breakdown di Penang, korang boleh refer pada cawangan Penang untuk membantu korang dan korang tidak perlu balik ke Shah Alam untuk membuat tuntutan*
*mengikut terma dan syarat

4. Keselamatan terjamin
- Yang paling best staff Bateriku.com akan menemani korang sehingga ada bantuan lain sampai.
bateri kereta kong, bateriku.com, hotline bateriku.com, harga, testimoni
ANTARA PELANGGAN WANITA YANG TELAH MENGGUNAKAN SERVIS BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG


DIINGATKAN SEKALI LAGI!!! JIKA ANDA...

NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Toll Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck


Akhir kata, dengan Bateriku.com pasti akan menjimatkan masa, wang dan menjamin keselamatan korang terutamanya para wanita di lokasi... Bagi sebarang kemusykilan boleh refer dekat sini >>>

Wassalam

You May Also Like

9 Luahan Hearty

  1. Bagus ya ada perkhidmatan macam nie Mas :)

    ReplyDelete
  2. Suka yang ke empat tu... tidaklah keseorangan ditepi jalan nanti hu hu hu cuak gak kalau berlaku perkara yg tidak diingini

    ReplyDelete
  3. Huhu..betul2 klu telefon bengkel ke apa mmg kena double caj le jawabnya..tmbh2 dorang tgk kaum hawa yg lemah gemalai ni..senang2 je dorang nk ketuk harga...

    ReplyDelete
  4. Bagus betul perkhidmatan bateriku.com..
    Best sebab cover Negeri Sembilan jugak..
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. Sy mmg pelanggan bateriku ni. Harga & warranty mmg sgt ok klu compare dgn kedai di luar sana

    ReplyDelete
  6. Bagus service bateriku.com. Kena simpan no tel dalam HP nih 😁

    ReplyDelete
  7. Bateriku.com penyelamat buat wanita. Takde nk rasa takut lagi kan kalau ada masalah waktu malam.

    ReplyDelete
  8. Penyelamat kaum wanita, Ada Bateriku.com tengah-tengah malam bateri kong pun xde hal

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)