DR M.A.D WELLNESS BUKAN SPA BIASA

by - March 22, 2017

MANJAKAN DIRI DI DR M.A.D WELLNESS

Assalammualaikum Dunia... 25 Februari 2017 yang lepas, MD bersama beberapa orang rakan blogger lain telah menjejakkan kaki di Dr M.A.D Wellness sekaligus berpeluang menerima rawatan disitu... Sekali dengar ingatkan Dr M.A.D Wellness ni merupakan pusat perubatan yang merawat pesakit seperti demam dan lain-lain...


Foto Dr M.A.D Wellness.
Dr M.A.D Wellness

Rupanya tidak!!! ... Dr M.A.D Wellness adalah sebuah SPA...Terletak di Sunway Mentari Petaling Jaya, Dr M.A.D Wellness berbeza dengan spa-spa biasa yang lain kerana rawatan kecantikan yang dijalankan disini menggunakan advanced technology  atau teknologi estetik terkini...

Dr M.A.D. Wellness telah dtubuhkan dan diasaskan oleh tiga orang doktor iaitu Dr Mansor, Dr Ainna, dan Dr Davina... Nama klinik ini diambil sempena pangkal nama setiap Doktor disini iaitu M=Dr Mansor, A=Dr Ainna, D=Dr Davina....   


Foto Dr M.A.D Wellness.dr m.a.d wellness bukan spa biasa,  spa murah di kuala lumpur, lokasi, hotline
Dari Kiri : Dr Ainna, Dr Mansor dan Dr Davina

DR M.A.D WELLNESS BUKAN SPA BIASA

Berkonsepkan keselesaan di rumah, Dr M.A.D Wellness inginkan para pelanggan mereka merasa seronok, tenang dan santai ketika menjalani rawatan... Yang paling syok, ada ruang menunggu disediakan bagi keluarga atau teman-teman para pelanggan yang datang bersama...    

Foto Dr M.A.D Wellness.
Ruang menunggu yang santai dan selesa

Khusyuk mendengar penerangan dari Dr Ainna
Cik Mijah dan CN sementara menunggu giliran untuk rawatan
Kesemua para doktor dan nurse di Dr M.A.D Wellness merupakan seorang yang berpengalaman, dan terlatih dalam bidang kecantikan... Selain itu, mereka juga sangat peramah, mesra dan sporting... Sikap mereka yang begini menjadikan kami merasa sangat selesa, seronok dan selamat sepanjang menjalankan rawatan disini...   
Foto Dr M.A.D Wellness. dr m.a.d wellness bukan spa biasa,  spa murah di kuala lumpur, lokasi, hotline
Cuteness Nurse yang tak lokek dengan senyuman
Abadikan kenangan bersama Dr Ainna
dr m.a.d wellness bukan spa biasa,  spa murah di kuala lumpur, lokasi, hotline
PEACE YO      
Bagi korang yang sukakan kecantikan dengan harga budget dan berpatutan, Dr M.A.D Wellness adalah pilihan yang tepat...   ... 

Pakej rawatan yang disediakan di Dr M.A.D Wellness termasuklah rawatan rambut, muka, eyebag, double chin dan slimming... 
   

Kebanyakan rawatan disini akan melalui proses PRP terlebih dahulu... PRP adalah singkatan bagi Platelet-Rich Plasma dimana terapi PRP ini melibatkan proses pengambilan stemcell dari badan kita bagi tujuan rawatan kosmetik, mengurangkan kedutan atau parut di muka, tangan dan leher...


Terapi PRP yang bersifat organik dan tiada langsung penggunaan bahan kimia dalam rawatan ini akan menampakkan kesannya dalam tempoh 3 minggu selepas rawatan... Sel PRP yang diproses akan terus membaiki sel kulit secara berterusan selagi ianya bertapak dikulit kita....


Serius memang best membuat rawatan kecantikan di Dr M.A.D Wellness... Jika berkesempatan sebelum menjadi ratu sehari MD akan ke sini lagi untuk membuat rawatan muka...Haruslah nak wajah yang jelita lagi ploles kan dihari bahagia...     



dr m.a.d wellness bukan spa biasa,  spa murah di kuala lumpur, lokasi, hotline
Dihadapan Dr M.A.D Wellness


Korang nak juga???


Boleh klik link atau hubungi talian dibawah untuk appoinment...


FACEBOOK   : https://www.facebook.com/drmad.wellness/
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/drmad.wellness/?hl=en
ALAMAT        : No. 12A-1, Jalan PJS 8/12 Sunway Mentari 46150 Petaling Jaya
TELEFON       : 03-5613 5328
HOTLINE       : 018 243 4328

Wassalam

You May Also Like

6 Luahan Hearty

  1. wah...bestnyaaaa....

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya! Kalau elsa banyak duit dah boleh dah pergi sini hakhakhak boleh kecikkan double chin oh huhu

    ReplyDelete
  3. teringin nak buang jerawattt..

    ReplyDelete
  4. pergh syoknya dapat buat PRP. nak buat lagi!

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (71) kisah aku (67) review (58) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)