Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

by - January 13, 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my


Assalammualaikum Dunia... Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Macam mana cara nak join ? Mudah je. Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :

1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini : 

nile.com.my, Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my, lyssa faizureen, duit raya

3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.mydan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti...

Dibawah ni 5 items yang MD nak sangat dari Nile.com.my :-

nile.com.my, Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my, lyssa faizureen, duit raya

Product:  Male/ Female Canvas Shoes

CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

nile.com.my, Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my, lyssa faizureen, duit raya3
Product: Men Jeans
CNY2017 Sales price: RM16.90
Date: 16/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only


nile.com.my, Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my, lyssa faizureen, duit raya

Product: Superman Men Sport Wear
CNY2017 Sales price: RM15.90
Date: 16/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 160 units only

nile.com.my, Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my, lyssa faizureen, duit raya

Product: Traveler Backpack
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only


Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only

4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh :


5. Korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup korang update blog adalah pada --> 26/01/2017 , 11.59 pm

Korang nampak je entri Lyssa tu, baik terus update sekarang ! Jangan tangguh-tangguh lagi. Nanti korang lupa, habis ... RUGI OOOO ! :D 

Lepas dah join tu, jangan lupa pulak bagitau kawan-kawan yang lain. Jom sama-sama kita kasi meriahkan lagi giveaway kali ni ! :D

Wassalam

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (71) kisah aku (67) review (58) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)