PERJALANAN LEBIH MUDAH DENGAN BATERIKU.COM

by - August 03, 2016

PERJALANAN LEBIH MUDAH DENGAN BATERIKU.COM

Our tageline- Quality is never an accident, Bateriku.com, bateri kong, perkhidmatan servis bateri kereta di semenanjung malaysia

Assalammualaikum Dunia... Salam Penghujung Syawal semua... Amacam sambutan hari raya tahun ni? Ade yang mengalami masalah bateri kereta kong atau masalah berkaitan dengan bateri ke sepanjang berjalan raya ni...?.. Sebelum keluar berjalan-jalan tu, jangan lupa tau pastikan keadaan kenderaan korang dalam keadaan yang baik terutama sekali bateri kenderaan tu...

Hah, in case lah kan, masa gerak dari rumah bateri semua OK, tetibe dah dekat jalan bateri kong dekat cover area... korang jangan gelabah tau... contact  je Bateriku.com ditalian bebas tol - 1-800-22-2324 @ 012-2458027.. Servis Bateriku.com ni meliputi kawasan Lembah Klang, Selangor, Seremban, Nilai, Melaka, Johor dan Penang...Mudahkan... Negeri-negeri lain takde ke Bateriku.com? Jangan risau, Bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini.. Bestkan...

5 SEBAB KENAPA PERLU PILIH BATERIKU.COM MASA BATERI KONG


1. Penghantaran, pemeriksaan dan juga pemasangan secara PERCUMA!

  • pihak Bateriku.com tidak segera menukar bateri korang, sebaliknya melakukan pemeriksaan menyeluruh untuk mengenal pasti punca masalah.
  • jika didapati bateri kereta masih dalam keadaan elok selepas pemeriksaan, tiada sebarang caj dikenakan. Free Of Charge (FOC) dan tidak perlu susah susah hati nak beli bateri baru!
Bateriku.com, bateri kong, perkhidmatan servis bateri kereta di semenanjung malaysia
TALIAN BEBAS TOL 1-800-22-2324 
2. Bayar hanya harga bateri baru dipasang

  • jika didapati bateri kereta korang memang bebetol kong, korang perlu membeli bateri yang baru. Pasal harga?.. Tidak perlu risau, korang cuma perlu membayar harga bateri baru itu sahaja. Tiada caj pemeriksaan dan pemasangan dikenakan.
  • Bateri yang ditawarkan adalah bateri yang berkualiti (bateri yang terbaik yang sesuai dengan iklim Malaysia-panas dan lembap) disamping harga yang berpatutan.
  • bateri dijamin pada harga terendah di pasaran, jauh lebih murah di bengkel-bengkel mahupun di kedai lapang bahagian, ditambah dengan 12 bulan jaminan asas.
  • menyediakan bateri terapung ketika memeriksa bateri lama anda
Bateriku.com, bateri kong, perkhidmatan servis bateri kereta di semenanjung malaysia
Antara pengguna yang telah menggunakan perkhidmatan Bateriku.com
3. Menjimatkan masa dan wang

  • penghantaran ke lokasi kejadian, di pejabat atau ke rumah dan lain-lain secara PERCUMA
  • jika tidak mahu membazir duit untuk telefon pihak bateriku.com, boleh whatsapp sahaja di nombor telefon seperti yang tertera. Pihak Bateriku.com akan reply whatsapp anda secepat mungkin.
Bateriku.com, bateri kong, perkhidmatan servis bateri kereta di semenanjung malaysia
Antara pengguna yang telah menggunakan perkhidmatan Bateriku.com
4. Mesra pelanggan & servis terbaik

  • apabila korang diberitahu untuk mendapatkan bantuan, korang akan disediakan nama dan nombor hubungan Trooper (anak kapal) Bateriku.com.
  • tujuan nama dan nombor hubungan itu dibekalkan kepada korang adalah supaya apabila mereka sudah sampai ke lokasi korang, korang boleh mengenalpasti anak-anak kapal mereka sebelum dibenarkan untuk meneruskan bantuan
  • staff dan troopers Bateriku.com sangat segak dengan memakai baju bateriku.com.
  • Pekerja Bateriku.com tidak lupa untuk memakai sarung tangan dan pelapik semasa membuat kerja pemeriksaan dan pemasangan.
Bateriku.com, bateri kong, perkhidmatan servis bateri kereta di semenanjung malaysia
Menyediakan perkhidmatan daripada pukul 8.00 pagi sehingga 11.00 malam 365 hari



Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
Servis depan rumah


Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
Servis depan rumah
5. Pembayaran boleh dibuat melalui debit dan credit card

  • Selain bayaran melalui wang tunai, pihak Bateriku.com juga menerima pembayaran melalui kad debit atau kad kredit.. So, korang tak perlu risau kekurangan wang tunai dalam tangan.


Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
wahh mudahnya nak buat pembayaran jika tak cukup wang tunai!
Berminat untuk dapatkan perkhidmatan Bateriku.com? 
Alamat : 31, Jalan Utarid U5/11 Mah Sing Industrial Park, 40150 Shah Alam
Telefon : 1-800-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Email : info@bateriku.com
Website URL : www.bateriku.com

Wassalam

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. waaa bagus info ni... terima kasih atas perkongsian ni..

    ReplyDelete
  2. bagus ada servis macam ni kan

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (56) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)