SERASI BERSAMA SERUM FENNELLE ENVIOUS BEAUTY

by - April 15, 2016

SERASI BERSAMA FENNELLE ENVIOUS BEAUTY

fennelle envious beauty, serum, kandungan, testimoni,fungsi, hubungi

Assalammualaikum Dunia...

Hai semua... pernah dengar tak produk ni?... Fennelle Envious Beauty...  Actually, Fennelle ni sejenis serum yang diformulasikan daripada ekstrak tumbuhan dan aqua sahaja... Sangat bagus untuk merawat kulit yang bermasalah tau... tak caya???

FENNELLE SERUM

  • Bahan-bahan yang digunakan terbukti berkesan dalam kaedah rawatan prenyembuhan kulit sejak beratus-ratus tahun yang lampau
  • Tiada bahan terlarang dan berbahaya
  • Mendapat kelulusan dari KKM/Halal dan dikilangkan di Malaysia

KANDUNGAN FENNELLE SERUM

  • Habbatussauda' Extract
  • Aqua
  • Hyaluronic Acid
  • Iris Forentine Extract
  • Root Extract
  • Witch Hazel Extract
  • Fomes Officiant Alis (Mushroom) Extract

FUNGSI FENNELLE SERUM

  • Merawat masalah kulit (jerawat/jeragat/pori terbuka/blackhead/whitehead/resdung)
  • Memberi kesegaran dan keanjalan pada kulit
  • Meredakan keradangan/bengkak/kemerahan pada kulit
  • Dapat menyembuhkan luka dengan cepat
  • Bertindak sebagai moisturizer-untuk mengekalkan kelembapan kulit
  • Membaikpulih kerosakan sel kulit akibat sinaran matahari
  • Menyekatakan tona kulit dan mencerahkan kulit

TESTIMONI FENNELLE SERUM


fennelle envious beauty, serum, kandungan, testimoni,fungsi, hubungi
Alhamdulillah setelah hampir sebulan MD menggunakan produk ni memang ada perubahan pada kulit muka... seawal dua minggu dah nampak kesannya... kalau sebelum ni bawah dagu MD tu penuh dengan "jururawat tak bertauliah"... macam-macam produk dah cuba tapi dengan serum fennelle ni juga serasi... cer tengok pic terkini MD ni, kesan parut kat bawah dagu yang hitam-hitam sebelum ni hilang dah... ALHAMDULILLAH... hah, fennelle serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit muka tapi mana-mana bahagian yang berparut pun boleh sapu tau... sangat berbaloi kan...

In shaa ALLAH produk ni tanpa bahan kimia dan selamat untuk kulit... So, andai korang nak try produk ni, boleh terus hubungi talian dibawah... 

HUBUNGI/CONTACT FENNELLE BEAUTY

Whatsapp : 019-295 0851 / 019-280 5705

Wassalam

You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. hehehheheee... nape simpan 'jururawat tak bertauliah tu' hikksss.. sib baik boleh hilang dgn Fennelle ni..

    kak ain pun nak share lah testimoni.. tunggggguuuu... hehehhee..

    ReplyDelete
  2. produk ni tanpa bahan kimia dan selamat untuk kulit...ini pilihan terbaik. (Kirim salam pcl kat jururawat ye Mas ...haha)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)