5 FAKTA MENARIK TENTANG WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST YANG ANDA PERLU TAHU

by - April 13, 2016

5 FAKTA MENARIK TENTANG WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST YANG ANDA PERLU TAHU


WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia

Assalammualaikum Dunia...

Korang tau tak ape itu WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST? Hah, meh nak habaq sat...

Kalau korang nak tau WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST tu ape, ni MD dah sediakan 5 fakta menarik tentang WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST untuk pengetahuan korang...hehehe

5 fakta menarik tentang WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST

1. Menyediakan perkhidmatan mendekorasi belon yang sangat UNIK dan MENARIK untuk pelbagai event:-
✔ Sambutan Hari Lahir
✔ Wedding Dinner
✔ Perasmian Pembukaan
✔ Majlis Korporat
✔ Majlis Akikah

✔ Hari Keluarga
✔ Hari Penyampaian Anugerah 
atau apa jua majlis yang bersesuaian.

2. Mempunyai staff yang sangat kreatif, berkemahiran dan berkebolehan untuk menghias dan mendeko belon walau apa jua design atau tema mengikut permintaan para pelanggan...

WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia

WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia
Belon bentuk Nombor

WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia
Topi belon untuk kanak-kanak

WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia
Gerbang UNIK dengan NAMA ditambah kombinasi warna yang sangat gojes

 "Helium Gas Center Piece" untuk meja Dinner 

3. Sentiasa memastikan para pelanggan berpuas hati dengan hasil kerja mereka... tagline yang digunakan adalah SATISFACTION GUARANTEED


smile emoticon
smile emotico3. Sentiasa memastikan para  pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan, punctual dalam menyelesaikan tugasan... SATISFACTION GUARANTEED 

4. Menawarkan harga yang berpatutan mengikut bajet para pelanggan dan belon yang digunakan sangat berkualiti dan tidak mudah pecah 

WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia
smile emotico
5. Menyediakan perkhidmatan clown dengan tujuan untuk menghiburkan tetamu yang hadir terutama kanak-kanak
WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia


WOW Clown & Balloon Specialist, balloon specialist malaysia, balloon deco malaysia


Akhir kata, kalau ada antara korang yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan dari WOW CLOWN & BALLOON SPECIALIST agar majlis korang kelihatan lebih ceria boleh contact mereka di:-
Call or WhatsApp : 017 3133184


Wassalam

You May Also Like

4 Luahan Hearty

  1. Woww balooooooooon.. menariknya!

    ReplyDelete
  2. memang tarikan utama untuk kanak-kanak la ni

    ReplyDelete
  3. erti kata lain servis Wow Ballon memang bagus!

    ReplyDelete
  4. comelnya yang tiger dengan zebra tu.. hehehehee.. :)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)