PAKEJ PERCUTIAN BAJET KE KELANTAN 2016 BERSAMA XCELL TRAVEL & TOURS MANAGEMENT SDN BHD

by - April 01, 2016

PAKEJ PERCUTIAN BAJET KE KELANTAN 2016 BERSAMA XCELL TRAVEL & TOURS MANAGEMENT SDN BHD

XCELL TRAVEL & TOURS, xcell travel & tours management sdn bhd, pakej percutian bajet ke kelantan, 2016, pakej mencandat


Assalammualaikum Dunia...

Seronoknya lahai kan kalau dapat bercuti ke Negeri Cik Siti Wan Kembang.. Jujur MD katekan selama 30tahun hidup ni tak pernah lagi menjejakkan kaki ke sana.. paling jauh pun sampai Terengganu je... sob sob

Siapa kate tak teringin nak pi.. teringin sangat hokay.. cume belum ada rezeki lagi nak sampai sane maybe...huhuhu

Nak tau tak?..Ape yang menyebabkan MD bertambah teruje nak jejakkan kaki ke Kelantan sekarang ni sebab baru-baru ni MD dapat tau company Xcell Travel & Tours Management Sdn Bhd ada menyediakan pakej lengkap dan bajet untuk sesiapa yang ingin melawat Kelantan.. Pakej 3hari 2malam.. kalau tengok pada price list dia agak berbaloi jugak sebab pakej yang disediakan untuk 2 orang dan harga untuk pakej bajet hanya RM299 sahaja hokay...murahkan ... siap ade jadual aktiviti lagi.. yang penting dalam jadual tu ade terlist sekali mase solat untuk mereka yang beragama Islam... boleh tengok pakej dan jadual aktiviti dekat web XCell Travel & Tours >>>>>3D2N : KELANTAN BUDDHIST CITY TOUR
xcell travel & tours management sdn bhd, pakej percutian bajet ke kelantan, 2016, pakej mencandat

So, bagi anda-anda yang merancang untuk bercuti ke Kelantan dan sedang mencari pakej bajet sangatlah disarankan untuk memilih Xcell travel & Tours ni.. sebenarnye bukan je pakej percutian disediakan malah ada juga pakej mencandat sotong , memancing dan snorkeling... boleh rujuk >>>> XCELL TRAVEL & TOURS

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi :-
Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd
Telefon : 010-9282086
Website : http://www.xcelltravel.com/
Facebook : Xcelltravell & Tours Management Sdn Bhd
Instagram : @xcelltravelofficial

                                                                                Wassalam

You May Also Like

1 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)