[INSTANT PHOTO BOOTH] RAIKAN TETAMU ANDA BERSAMA KOTAK LENSA

by - March 30, 2016

[INSTANT PHOTO BOOTH] RAIKAN TETAMU ANDA BERSAMA KOTAK LENSA 

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering, promotion, promosi pakej perkahwinan, event

Assalammualaikum Dunia...

Perasan tak sekarang ni kalau ade kenduri kahwin terutamanya di kawasan lembah klang,  kebiasaannya akan ade instant photo booth ni... dah macam bermusim pulak kan...heheehehe


Bukan ape, tujuan tuan rumah menyewa instant photo booth gini untuk meraikan tetamu-tetamu mereka yang hadir untuk merakamkan moment-moment terindah sama ada dengan pengantin, kawan-kawan atau dengan keluarga... sekurang-kurangnya bila balik rumah adalah kenangan yang dibawak sekali.. tidaklah pulang dengan tangan kosong sahaja... kan...

Kalau korang nak tau, Kotak Lensa merupakan antara instant photo booth yang menjadi pilihan hati ramai orang.. Nas T dan Atita Haris pun menggunakan perkhidmatan instant photo booth dari Kotak Lensa ni tau...Ini kerana perkhidmatan yang disediakan bukan sahaja untuk majlis perkahwinan, malah boleh juga untuk apa-apa event dan celebration... kalau tak caya tengok jadual diorang untuk tahun 2016 ni >>> schedule ... hampir penuh dah kan... so sesiapa yang nak menggunakan perkhidmatan Kotak Lensa ni kena booking awal-awal tau, risau-risau nanti fully booked pulak.. dah tak pasal-pasal putih mate korang...hihihi.... Perkhidmatan yang disediakan adalah sekitar Lembah Klang dan Ipoh...

Masa #1stEFGathering 19 Mac 2016 lalu, Kotak Lensa adalah antara penaja untuk event kami... serius seronok sangat tau dapat posing-posing depan photo booth ni tengok aksi memasing kemain lagi sampai rase nak muntah hijo pilih props...hahahaha... Yang last tu tak larat nak pilih props dah so hakak buat je aksi menggunakan jari jemari tak berapa runcing ni...hahahaaha... Bile balik rumah tengok-tengok balik hardcopy rase macam tak cukup je... sob sob...




.

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering
Dah ambil gambar tunggu beberapa minit then hardcopy pun siap diprint... Yang bestnye setiap orang yang ade dalam gambar akan dapat sorang satu hardcopy gambar hokay.. Unlimited Print... takyah gaduh gaduh sorang dapat sorang tak dapat... hehehe.. Pastu siap ada softcopy gambar pulak tu... kalau nak tengok hat softcopy boleh tengok dekat sini >>> Gallery Kotak Lensa ...

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering


kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering
Bersama blogger LifeOfSyura

Bagi tahun 2016, Kotak Lensa telah mengadakan promosi kepada semua para pelanggannya... DISKAUN RM200.00 diberikan TAPI  haruslah dengan menggunakan Code: EFGKBBA ketika tempahan... Tawaran sehingga hujung tahun 2016 sahaja... cepat-cepat selagi masa masih ada... :)

kotak lensa, instant photo booth, #1stEFGathering, promotion, promosi pakej perkahwinan, event

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi :-
Telephone                      : +6 019 900 1191 (Klang Valley)
(WhatsApp/SMS/Call)       +6 012 579 7955 (Ipoh)
Email                              : smile@kotaklensa.com
Facebook                       : KOTAK LENSA
IG                                   : KOTAK LENSA

Wassalam

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. lama promo tu...bleh usha2 utk kenduri nnt ;-) thanks 4 sharing

    ReplyDelete
  2. Pinjam topi viking tu…!
    hehe

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (56) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)