TAK SEMPURNA #1stEFGathering TANPA NIZAR FAEZ STUDIO

by - March 25, 2016

TAK SEMPURNA #1stEFGathering TANPA NIZAR FAEZ STUDIO

Nizar Faez Studio, #1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages,



Assalammualaikum Dunia...

Tak sempurna rasenye sesebuah majlis jika tiada photographer rasmikan... Semasa #1stEFGathering Sabtu lepas, kami telah mendapat penajaan jurufoto dari Nizar Faez Studio...

Nizar Faez Studio adalah satu nama yang semakin meningkat naik dalam dunia photography... Beliau menerima tempahan untuk majlis rasmi, majlis perkahwinan, potret dan apa jua event malah menyediakan perkhidmatan photography untuk pelanggan yang memerlukan perkhidmatan photographer ketika pergi melancong...bestkan... tak perlu susah-susah bawak kamera sendiri.. hehehe 

Beliau merupakan seorang photographer yang sangat mesra, sentiasa tersenyum melayan pe'el ahli-ahli EFG dan memberi idea cara berposing dalam memastikan gambar yang dihasilkan lebih ceria, menarik dan berseri... tagline yang digunakan adalah "CERIAAAAAAA"... kualiti setiap gambar yang dihasilkan juga sangat memuaskan hati kami... tak jemu dok ulang tayang tengok gambar-gambar yang diambil mase tu...
#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio



#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio

#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio

#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio

photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio

#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio

#1stEFGathering, photographer perkahwinan, pakej perkahwinan 2016, wedding packages, nizar faez studio
Mommy Irra bersama blogger lifeofsyura
Seandainya ade diantara korang yang tengah mencari photographer untuk merakamkan saat-saat indah dan bahagia di hari bersejarah, Nizar Faez Studio sedia memberikan perhidmatan terbaik untuk korang... Dan yang lebih menariknya Nizar Faez Studio memberikan FREE outdoor session bagi setiap pakej perkahwinan yang disediakan tetapi mestilah dalam hari yang same... boleh refer >>>> WEDDING PACKAGES 2016 

Untuk ketahui lebih lanjut atau ingin melihat hasil kerja Nizar Faez Studio atau untuk membuat tempahan photographer boleh hubungi :-


Laman web Nizar Faez Studio : http://www.nizarfaezstudio.com 
Facebook : NizarFaez Studio
Instagram : @nizarfaez
Whatsapp : 017-6970864

Wassalam

You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Terbaik..nnti nk ambbil gmbr potret la..tuk blog..cm best jekk

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnya gathering para bloggers

    ReplyDelete
  3. semoga murah rezeki Nizar lepas ni sebab sudi sponsor jadi photographer kita dari pagi sampaaaaaiiiii petang.. :)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)