Abam Kie's First Giveaway

by - March 21, 2016

Abam Kie's First Giveaway


Abam Kie's First Giveaway, syarat-syarat

Sila klik banner di atas jika mahu join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bersyukur kepada Allah kerana Abam Kie berjaya menganjurkan giveaway buat julung kalinya. Jutaan terima kasih kepada barisan rakan blogger yang sudi menaja giveaway ini.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan-kawan nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

1. Follow blog Abam Kie dan penaja2 berikut. Ini wajib dipatuhi, OK?


2. Add Google+ berikut jika anda ada profil Google+. Kira macam sunat la...


3. Letakkan link www.irrayyan.com di dalam bloglist anda sehingga tamat giveway ini.

4. Buat entri bertajuk "Abam Kie's First Giveaway"

5. Letak banner di atas di dalam entri GA anda dan backlinkkan ke blog ini. Atau kalau nak lebih mudah cuma copy and paste html code di bawah ini.

6. Publish your entry and leave your GA link in the comment form below.

7. Done!

P.S. Syarat-syarat tu nampak macam banyak tapi sila buat sikit-sikit. Lama-lama siap la tu. Terima kasih diatas kesabaran anda.......

Wassalam

You May Also Like

8 Luahan Hearty

  1. as,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck:)

    ReplyDelete
  2. hye. jmput join GA saya http://wanieseuk.blogspot.my/2016/03/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

    ReplyDelete
  3. singgah petang ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/abam-kies-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA Abam Kie yg biasa2 ni. Semoga berjaya dan teruskan menulis entri2 yg hebat!

    ReplyDelete
  5. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/abam-kies-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM.
    SINGGAH PAGI

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/abam-kies-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)