BANTAL PELUK DISANGKA ANAK

by - March 18, 2016

BANTAL PELUK DISANGKA ANAK

bantal peluk disangka anak, kisah lucu
GOOGLE
Assalammualaikum Dunia...

Kisah ini diceritakan kepada MD oleh salah seorang bff... dan ia merupakan kisah benar..tiada yang benar melainkan benar-benar belaka....hihihi


Bagi memudahkan cerita so MD akan gunekan si A untuk bff dan si B untuk kawan si A ni...hehehe

Ceritanya begini, isnin lepas si B bagitau si A husband dia kena pergi outstation dekat Pekan Pahang... So si A ni willing untuk temankan si B ni sebab si B ni baru lepas pantang and agak cuak untuk dia tinggal berdua dengan baby...

Dipendekkan cerita, malam tu diorang tidurlah macam biasa... si A tidur sebelah kanan, baby tengah-tengah, dan si B di sebelah kiri... si A cakap, dalam pukul 2.25pagi camtu dia tersedar sebab bunyi baby merengek... tengah-tengah dia tepuk baby, dan dalam mase yang same baby tu kehausan kot so baby tu berbunyi lagi.. si B yang agak mamai pun menepuk-nepuk dan mengusap-ngusap bantal peluk disebelahnya sambil berbunyi syuuu,,syuu,, syuuu... (seolah-olah sedang menepuk anaknye)... si A kate dia seperti tergamam mase tengok aksi si B.. Nak gelak takde geng + tengah pagi bute kan...hahahaha... serius yang ni memang MD gelak terbahak-bahak dengar... 

Keesokan harinya, si A pun menceritakan kejadian malam tu dan si B turut gelak terkekek-kekek... si B cakap, ni kalau husband dia tau tentu dia kena bahan... hahahahahaha...TAMMAT...

Wassalam

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. Hahaha... kan kakak dah gelak sama
    Nampak sangat tak buka mata main tepuk aje:)

    ReplyDelete
  2. Hahaha, tepuk bantal je ye

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)