[#1stEFGathering] Bukan Sembang Kosong

by - March 21, 2016

[#1stEFGathering] Bukan Sembang Kosong


#1stEFGathering, awesome, sponsor, havoc, bukan sembang kosong


Assalammualaikum Dunia...

Alhamdulillah, tanggal 19.3.2016, buat julung kalinya #1stEFGathering berjaya dilaksanakan di rumah Puan Pengetua aka Mommy Irra selepas hampir berbulan merancang...

#1stEFGathering ini telah dihadiri oleh seramai 17 orang ahli EFG bersama keluarga masing-masing...

Tujuan utama gathering ini adalah untuk merapatkan silaturrahim antara kami... almaklum lah sebelum ni kami hanya beramah mesra secara alam maya je... Selain itu, ia juga bertujuan untuk mempelajari cara-cara mempromosikan dan mereview produk daripada pihak sponsor...

Honestly, mase mule-mule sampai tu rase agak segan jugaklah.. first time kan nak jumpe face to face..hehe.. tapi kejap je, sebab kemesraan yang adik beradik EFG tunjukkan menyebabkan perasaan segan tu hilang ntah kemane...hihihi..

Antara aktiviti yang dirancang pada haritu adalah teka silang kata, cabutan bertuah, exchange gift, makan epal, dan kotak beracun.. tapi sayangnya hanya tiga sahaja yang sempat dijalankan iaitu teka silang kata, cabutan bertuah dan exchange gift... Alhamdulillah, MD menang Forever Bee Honey dari Forever.. naseb bukan madu "asli".. hikhikhik.. Manakala untuk exchange gift MD dapat hadiah pemberian daripada kak Ain dari blog dramaticuniq.com... 

#1stEFGathering, awesome, sponsor, havoc, bukan sembang kosong


Muke hakak yang ajet-ajet serius jawab teka silang kate..hhihi



comey kan kad tu..sangatlah kreatif kak Ain siap bagi kad lagi.. tq tq so much mellow.. muah

Bagi memberkati #1st EFGathering, kami mulakan dengan bacaan yassin dan doa selamat yang diketuai oleh PCL...



Selepas itu majlis diteruskan dengan ucapan alu-aluan oleh Puan Pengetua aka Mommy Irra...




Hah, korang nak tau tak?.. brownies yang diidam-idamkan oleh semua adik beradik EFG kini berade didepan mate kami... Tambah-tambah pulak ia dideko oleh tuannya secara live giteww.. lagilah tasabarrr rase nak ngapppp...**terbayang-bayang brownies Kak Eny yang sedap ni sambil telan ayaq liuq.. 



Rasia tau..hakak sempat kidnap 3ketul brownies ni bawak balik..hihihih
#1stEFGathering berlangsung dengan jayanya sehingga lebih kurang jam 6.00 petang.... Pantas sungguh mase berlalu, tak perasan nak berpisah dah dengan diorang...hope ukhwah yang terjalin ini kekal selamanya.. cayang korang...muahhhh....

Wokeylah, stop dah nak berceloteh, moh ler kite layan gambar-gambar pada hari kejadian... #harap takde yang muntah hijo tengok pic hakak melaram banyak sangat ala-ala Dato Seri Vida giteewww... hikhikhik





Hasil yang hakak dapat dihari kejadian.. ala-ala baru balik shopping gitewww... terima kasih para penaja semua.. :)


Alhamdulillah program yang diadakan ini mendapat sponsor yang sangat mengujakan semua. Jutaan terima kasih kepada para penaja kerana telah menaja dan memeriahkan gathering kami.


Biobax Cool Therapy
Biobax Cool Therapy 
#biobaxcooltherapy

Kelantan City Tour Xcelltravel
Kelantan City Tour Xcelltravel 
#xcelltravel

Alludra International (Jus Orlin)
#orlin

Kotak Lensa Instant Photo Booth
Kotak Lensa 
#kotaklensa #instantphotobooth
IG: kotaklensa 

The Violet Sofia
The Violet Sofia
#thevioletsofia
#almumayyazbyvioletsofia

Fennelle Beauty
#fennellebeauty 
#fennellerenewalserum

VCO NUTRASENSE
VCO NUTRASENSE
#VCO #Nutrasense
IG: nizam84

Nizar Faez Studio
Nizar Faez Studio
#nizarfaezstudio

VanLela Hiphoody
VanLela Hiphoody
#hiphoodyvanlela

Balloon Decoration
Majesticevents Sdn Bhd
Majesticevents Sdn Bhd
#khemahkahwin

Cafe Cerita Kambing
Cafe Cerita Kambing
#cafeceritakambing #kambingbakar

credit to : ummulazkee
Produk Kesihatan Forever
#aloeveraklang0136283485
#aloeverashahalam0136283485

Qaseh Zamri Collection
Qaseh Zamri Collection 
 #qasehzamricollection

Yusmizee Naturopathic Center,  Alor Gajah Melaka

#yusmizeenaturopathic


Qesyamin
#qesyamin


RaisahRafhanah
#headchain #flowercrown



Hazirah
#muchochocolatechips



Sakura Sasuke
#sakurastyle


Acit Guest Book
#hantaranmurahsaya

LadyDaissy Pastry
#LadyDaissyDoorgift


Design&Printing 
#dexsignprinting


Aniq sya 
#aniqsyaquqiz


Homemade Cookies 
#myhomemadecookies

Jus kedondong asam boi 
#manjavakedondongasamboi
FB: Man Java 


Reqa Creative
#reqacreative
FB: reqacreative 

Alhamdulillah! majlis berjalan dengan jayanya! 

Wassalam

You May Also Like

8 Luahan Hearty

  1. Tahniah EFG di atas kejayaan 1stefggathering ni...sedih tak dapat join...

    ReplyDelete
  2. hehehehee.. tQ Mas sudi terima hadiah tak seberapa dari kak ain.. maluueww titeuww..!! :p

    best kan 1st EFG Gathering kita.. memang gempak arr..!! next time kita buat lagi tau.. tau.. sebab nak jumpa lagi Mas a.k.a klon Dato Vida ni.. hehehehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. Haipp...nk lawan dato vida ye. Hehehe btw..nice to meet u

    ReplyDelete
  4. Meriah sangat. Jumpa lagi next time :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah selesai Majlis, terima kasih kepada penaja.

    ReplyDelete
  6. Ingat mas ingat emas.. eh ni soalan teka silang kata bonde.. meriah betul sampqi tak sedar dah petang, buat 'kerja' besungguh semuanya.. cayalah efg.

    ReplyDelete
  7. HANDSOME lelaki belakang akak tu... Macam kembar Dato` Alif dah dia tu... kekeke

    ReplyDelete
  8. happening kan gath kita hahahahah bila lah nak jumpa lagi ni

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (71) kisah aku (67) review (58) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)