Segmen Irrayyan | Sejarah Blog MasturaDin a.k.a Kisah_Earty

by - January 28, 2016

Segmen Irrayyan | Sejarah Blog MasturaDin a.k.a Kisah_Earty

Segmen irrayyan | Sejarah Blog, masturadin.com, kisahearty, EFG, Exchange feed Group

Assalammualaikum Dunia...

Masturadin.com merupakan blog kedua MD.. Masa belajar dulu dalam tahun 2009 pernah buat blog pertama, serius dah tak hengat name blog tu.. huhuhu.. belajar buat blog ni pun dari bff a.k.a SugarySyura...Entry pertama masturadin.com adalah pada 11 Oktober 2011.. 

Tujuan menulis blog mase tu konon-konon nak jadikan tempat luahkan perasaan.. almaklumlah budak-budak baru putus cinta.. hahahaha.. sebab tu MD namakan blog ni Kisah_earty sebelum menukar nama kepada masturadin.com... 

Kenapa tukar nama?... Bila usia semakin menginjak dewasa (chewaah gitu), rasenye dah tak sesuai lagi nak luah-luah perasaan cintan cintun dekat blog ni.. so bagi menampakkan kematangan diri dan berkat idea daripada ahli keluarga EFG, MD memilih masturadin.com sebagai jati diri blog ni.. hehehe

Apa yang MD kongsikan di blog?... Secara umumnya blog masturadin.com ni berkongsi tentang info berkaitan Emas a.k.a Powergold, resepi, lifestyle, tips, sedikit kisah hidup MD dan review produk atas permintaan pelanggan... :)

Inilah serba ringkas sejarah kewujudan blog masturadin.com... moga blog ini dapat memberi manfaat kepada para pembaca semua.. Terima kasih semua yang sudi menjejakkan kaki ke sini...

Salam Sayang dari MD untuk semua.. :)

Wassalam

You May Also Like

10 Luahan Hearty

  1. Macam sama pulak kita..dedulu nak menulis sbb nak luahkan perasaan cinta

    ReplyDelete
  2. eleehhh..!! dah matang tak nak share cerita cintan cintun konon.. hehehehe.. alaaa, kongsi la jugak.. kak ain lagi tua kot, ok je share pasal citer cintan cintun... hehehehe... :)

    semoga terus success Cik Mas Jual Emas.. :p

    bila2 nanti singgah blog kak ain plak ok
    http://www.dramaticuniq.com/2016/01/segmen-irrayyan-sejarah-blog-dramatic-uniq.html


    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..sekarang share tips cinta je..hahaha.. tq kak Ain.. :)

      Delete
  3. Mcm nak join jugaqlah segmen ni, hehe~~

    ReplyDelete
  4. Perghhh MD siot.... dh macam Managing Director je.. Kayoooo..!!!

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)