BE LIKE ME

by - January 18, 2016

BE LIKE ME

be like me, viral rashid dan syasya, apps baru di facebook, be like bill
#BELIKEME
Assalammualaikum Dunia....
Korang perasan tak?.. Lepas kisah mengenai Rashid dengan SyaSya menjadi viral, sekarang ni dekat Facebook dah ade apps baru #BeLikeMe... hehehehe..

MD pun teruje gak nak try dan result nye macam pic tu..hihihi.. Kaki komen ropenye den ni..hahahaa..

So, korang if nak try boleh click dekat link ni >>>> 

#BeLikeMe yang bawah ni pulak, MD edit sendiri.. Motif?.. sambil-sambil promote Powergold.biz dengan blog.. kot-kot lah ade yang teringin nak jadi ahli dan nak suruh buat review iklan boleh lah PM tepi MD yer..hehehe... 

be like me, viral rashid dan syasya, apps baru di facebook

Wassalam

You May Also Like

5 Luahan Hearty

  1. Hihihi...jadilah macam MD...terbaiklah...

    ReplyDelete
  2. jadilah diri sendiri kan. tu lebih baik..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah mas.....nak beli emas lepas ni nak cari mas la....baru betul betul beli mas dari penjual emas

    ReplyDelete
  4. Satu usaha untuk meningkatkan taraf hidup.. ;)

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)