JARI GEMUK PUNCA TYPO?

by - December 17, 2015

JARI GEMUK PUNCA TYPO?


typo, punca, typing error,  maksud
GOOGLE
Assalammualaikum Dunia... 
Lately ni bile reply mesej kengkawan dekat Whatsapps dan Telegram tentu ade je typo.. kalau sekali dua typo tu takpelah lagi.. bile dah kerap sangat asyik typo je sendiri pun rase annoying gile...hahahaha

Macam yang korang tau typo ni singkatan untuk "typing error"... kalau kengkawan laen yang typo, memang sakanlah kite gelakkan kan.. sampai sakit-sakit perut, rahang duk bantai gelakkan orang tanpa memikirkan perasaan orang tu... kadang tu sampai mengalir-ngalir air mate duk gelak beria...hahahaha.. 


typo, punca, typing error,  maksud
Ni antara typo MD.. hahaha.. serius stress gile rase..menyampah kot.. kadang tu makin nak betulkan ejaan, makin terpusing-pusing ejaan tu... hahaha.. kenape ek typo ni terjadi?.. adakah sebab telefon atau sebab jari tuan punya telefon semakin menggemuk?... sampai sekarang masih menjadi tanda tanya lagi... hahahaha..

Wassalam

You May Also Like

8 Luahan Hearty

  1. Haha, susah nak jawab soalan tu. Tapi kita assume yang selalu buat jadi typo sebab henfon pepandai detect perkataan sendiri..hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETUL..BETUL..BETULL...SETUJU 100%

      Delete
  2. Rasa sebab nak taip sepantas f1... Tak check terus send... (:

    ReplyDelete
  3. of course la sebab handphone tu menggong...!!
    (hahahahahaa... hidup dalam penafian.. tak nak mengaku jari dah gemok...kikikikii...)

    apapun, remember TYPO IS COMEL...!!

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. secomel tuannye kan Kak Ain.. :)

      Delete
  4. bhahaha lawak3.. tapi cem trasa pedas2 ni.. jariku gemok ke ? wakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih..ni kate kat diri sendirik je..hahaha

      Delete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)