[VIDEO] NIKMATI KEASLIAN AISKRIM ISTANBUL HANYA DI BOOZA ICE CREAM

by - October 26, 2015

[VIDEO] NIKMATI KEASLIAN AISKRIM ISTANBUL HANYA DI BOOZA ICE CREAM


booza ice cream, foodporn, annual dinner amcorp 2015, aiskrim istanbul di malaysia, Putra sunway Mall
Sporting sangat...belum suruh posing , dia dah posing dulu..

Assalammualaikum Dunia...


Aktiviti : AMCORP Annual Dinner 2015
Tempat : Intercontinental Hotel Jalan Ampang
Tema : Arabic Nights


Takde idea nak karang ape untuk entri ni, so jom kite tengok macam mane "budak" ni buat aiskrim yang macam ala-ala kat Istanbul tu.. hehehe



video


video

Sebenarnya geram jugak lah mase ni.. boleh pulak dia main-mainkan kiteorang.. tapi still terhibur.. hahaha.. terasa-terasa macam  pergi travel dekat Istanbul je masa ni.. (hover sangatkan).. hahahahaha..

Ok, korang kalau nak rase  aiskrim ni, haritu jalan-jalan dalam Putra Sunway Mall PWTC, ade nampak kiosk BOOZA ni dekat situ.. bolehlah p try yer.... :)

Next entri, kite story pulak pasal our dinner yang havoc kau memang da boom hokay... STAY TUNE.. hehe

p/s: abaikan kalau ade suara-suara sumbang dibelakang.. hehehe

Wassalam



You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. suka tengok cara dia main dgn aiskrim. hihi

    ReplyDelete
  2. memang dari instbul kan..smlm ada masuk majalah tiga pasal aiskrim instabul ni..

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (56) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)