Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh

by - October 26, 2015

Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh


Assalammualaikum Dunia...

Oktober 2015... Malaysia dilanda jerebu yang teruk sehingga bacaan IPU pernah mencecah 308..teruk sangatkan... kalau korang nak tau macam mane tebal nye jerebu di Malaysia, begitu jugalah tepunya otak MD nak update blog.. NO IDEA.. idea takmo mai mai... atoiyaiii....

So untuk memastikan blog tidak terus bersawang, moh lah kite join giveaway dari Mommy Irrayyan ni... Mane lah tau rezeki boleh menang novel Kalau dah jodoh kan.. wah manyak syiokk ma.. hehehe

Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Follow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.
2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.
3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.
4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommy tak kira ye.


Wassalam




You May Also Like

9 Luahan Hearty

  1. Salam kenal & ziarah....Kak Atie join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  3. singgah & follow dari GA y sama.gud luck:)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal :) #219

    Good luck too..

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. saya joint

    http://cempakabiru-nieda.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  7. gud luck yer...
    jemput singgah blog mamayu
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)