"Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

by - July 31, 2015

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera...


"Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"

Yeay, dah lama tak join segmen daripada blogger, hari ini kebetulan pulak tak banyak kerja dan syarat nya pun sangat mudah, makanya MD pon tertarik nak join segmen daripada blogger Cik Mimie ni.. Sesiapa yang nak join meh lah, tarikh tutup minggu depan 04 Ogos 2015....




Syarat-syarat :-

  1. Blogger Malaysia :)
  2. Buat satu entry bertajuk "Topup Mini Giveaway By Cik Mimie"
  3. Copy & paste banner di atas. (Drag or Ctrl + C)
  4. Follow blog Cik Mimie
  5. Like Page Cik Mimie
  6. Dah siap linkkan entry u oll di bahagian comment ye :) Terima Kasih :)
Cik Mimie mencari 5 pemenang bertuah berdasarkan Random.org.
  1. Pemenang pertama -Topup RM10.00
  2. Pemenang kedua hingga kelima - Topup RM5.00
 Penyertaan kurang dari 30 orang akan terbatal secara automatik.

TARIKH TAMAT : 04 - 08 - 2015
Jom memeriahkan GA Cik Mimie ajak ramai-ramai join ye...hehehe :)

p/s : First time buat GA hope semuanya berjalan dengan lancar.

Wassalam..

You May Also Like

5 Luahan Hearty

  1. good lak mas. buka-buka ternampak tips mudahnya poligami....adehhhh

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join Mini GA Cik Mimie :)

    Semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  3. Sila semak link dan juga no.penyertaan ye :)

    http://norshamimi.blogspot.com/p/senarai-peserta-topup-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)