~THROWBACK: KERETA KABEL YANG MENAKUTKAN~

by - April 28, 2015


Assalammualaikum & Selamat Petang....


#Wordless Tuesday

Lokasi : The Colorful of yunan jiuxiang karst cave, Kunming Yunnan

Bulan : Jun 2012 

Tajuk : Kereta kabel yang menakutkan 



KERETA KABEL, MENAKUTKAN, SERAM, KUNMING, CHINA



 



 
mak..takutnya.... (zaman dahulu kala)


HUTAN, JUNGLE, SCARY, HANCUR
kalau jatuh jadi tauhu ni.. huhu


sila abaikan kepoyoan wajah itu..hoho



 
Yeay sampai dah... :)

Miss this moment... <3 <3


Wassalam...



You May Also Like

14 Luahan Hearty

  1. Masss.. OMG scary giler kottt.. Alangkan yg moden pon aku dah goyang kapla lutot.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ko kena try baru tau scary ke tak..hhihi

      Delete
  2. Untungnya Kak Mas nek kereta kabel... Kat luar negara pulak tu... Along tak pernah naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhihihi.. t along g r naik yg kt genting tu.. :)

      Delete
  3. errr... macam mana Mas tahu kalau jatuh tu leh jadi tahu.....??!!
    Mas kena try buat2 jatuh dulu laa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kak ain..kalau kite try, xblik malaysia dh..wuargh..

      Delete
  4. wahhhh.. best.. hehe

    ReplyDelete
  5. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..


    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya-ALLAH nnt kh join ey..tq invite

      Delete
  6. takut lahhh naik yg jenis "open air" mcm ni... hahahahha

    ReplyDelete
  7. ini memang betul wordless. kenapa? sebab gambar sendiri ada dalam tu. wow

    ReplyDelete
  8. comelnya. kaler2 gitu. dulu saya x gayat, tbe2 jadi gayat lak --.

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)