~PENUKARAN BLOGSPOT KE DOMAIN~

by - April 27, 2015

Assalammualaikum & Selamat Petang Semua....


Alhamdulillah, hasil tunjuk ajar dan nasihat daripada Senior-senior, Cikgu-cikgu, Pakar-pakar dalam group EFG, maka hari ini dengan rasminya KH menukar daripada http://heartykisah.blogspot.com kepada www.masturadin.com....

Kenapa KH tergedik gedik nak tukar ek???.... 


1. Url yang lebih pendek & mudah untuk disearch...
2. Url lama susah sangat nak muncul dekat google search...
3. Url ini nampak lebih matang... (chewaahh gitu)...
4. Ingin lebih serius dalam dunia blogging ini...
5. Haruslah sebagai punca pendapatan sampingan...

Akhir kata, terima kasih kepada semua yang terlibat... 

Wassalam


You May Also Like

18 Luahan Hearty

  1. yeayyyyy best kan ada url baru ni heheheh

    ReplyDelete
  2. yeayyyy tahniah =) tunggu jejak langkah mu akan adkdayah kejar hehe

    ReplyDelete
  3. congrate masss... dah try gugel memang keluar.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah Mas.. #awesomEFG :)

    ReplyDelete
  5. cmne nk tukar?free ke? hehehe..

    ReplyDelete
  6. What i do not understood is in reality how you're now not really a lot more well-favored
    than you might be now. You are very intelligent. You
    already know thus considerably relating to this subject,
    made me individually consider it from a lot of
    numerous angles. Its like women and men aren't fascinated unless it's one thing to do with Woman gaga!
    Your personal stuffs great. Always take care of it up!


    My site: audio books for children

    ReplyDelete
  7. betullah, senang nak ingat :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Lps ni kami menyusul

    ReplyDelete
  9. tahniah k.mas. kite nak tukar jugak nnti. tapi tunggu dlu . belom mase .

    ReplyDelete
  10. At this time I am going to do my breakfast, later than having my breakfast coming again to read
    more news.

    My site ... sell gold

    ReplyDelete
  11. tahniah Mas... semoga bertambah success.... :)

    ReplyDelete
  12. fuh, dah tukar dah... saya xtahu la nak tukar ke x.. in shaa ALLAH tengoklah macam mana :)

    ReplyDelete
  13. ohh..patutlah bila cari guna blogspot x jupe

    ReplyDelete
  14. nampaknya perlu belajar dari otai EFG cara nk tukar ke .com nih

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (71) kisah aku (67) review (58) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)