~Petanda anda seorang Kaki Shopping Online~

by - April 08, 2015


Assalammualaikum & Selamat Malam Semua..

Hah, apakah tanda-tanda anda seorang kaki shopping online???
Nak tau??..Jom tengok kat sini...


Wassalam..


You May Also Like

16 Luahan Hearty

  1. nasib tak selalu shopping online . hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki bese dorg kalau nk beli barang kena belek2 dl.. tol tak?.. hehe

      Delete
  2. yang no 6 tu over sangat sampai mintak cuti bagai.. haha

    ReplyDelete
  3. hehehe...sy jrg shopping online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. besnye..sy pantang ade extra duit, mula r klik sane sini.. :(

      Delete
  4. Hahaha..cik akak tersenarai tak..kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanya cik akak je yg tau tersenarai ke idok..hihi

      Delete
  5. shopping online best lg best kalau ada COD mcm zalora hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol betol betol..jimat kos postage.. :)

      Delete
  6. Cik Mimie bila ada ongkos lebih baru shopping online..kalau x, stalk2 je..hehe :)

    ReplyDelete
  7. Bunda selalu gak shopping online...biasanya barang makanan kesihatan/supplement...

    Barangan camtu shopping gak ke?...ish confius dah Bunda...hihi

    ReplyDelete
  8. certain things saja shopping online..
    tak semua.. kalo baju ke kasut ke mmg kena tngk n pgg material..

    ReplyDelete
  9. Salam. Hee saya pun kadang-kadang saja online shopping. ;p

    ReplyDelete
  10. ainaa beli novel je online. lain2 jrg. ^_^

    ReplyDelete
  11. sis JM bukan kaki shopping..online shopping pun x ...offline shopping pun x...tapi kaki travel heeee

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)