~Ke KLIA ke Kite~

by - April 08, 2015


Assalammualaikum & Selamat Pagi...


Semalam tok ayah ade keje kat KLIA, so dia suh KH & mak tok bawak Uwais sekali.. Motif nak kena bawak budak sorang ni ke KLIA???.. haruslah sebab nak tengok "kapabam" kan.. (kapal terbang).. hihi...  bak kate tok ayah "tak dapat naek, dapat tengok pon jadilah.."hahaha

Muka mamai..

Seronok dapat lari-lari...


Uuuuuuu... bunyi kapabam...
Setelah kepenatan berlariannn.....


Nak balik tu, dia mengadu sakit kaki.. mak tok kate time Uwais jalan kakinye lembik sendiri.. memang penat sangatt r tu.. hahaha.. siap buat dialog "tok tok nat r..nak kong..(mak tok mak tok, penat r, nak dokong..)... hahaha..

Bukan kate dia, KH pon kejang kaki dok berjalan dalam KLIA tu... huhu..

Wassalam..

You May Also Like

8 Luahan Hearty

  1. CT pun selalu gak lepak kat menara tinjau tu..
    suka sebab kalo ada flight parking dekat mmg puas tengok.. tapi nak menapak tu hahaa.. mengerti mngerti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. jauh sangat nak ke ruang tinjau tu.. tapi best nye insya-ALLAH selamat if bbdk nak berlari lari.. :)

      Delete
    2. memang kalo nak bawak anak2 buah jalan2 pun bawa ke situ.. kasi diorang tngk flight n menjerit2 nanti hehehe..

      Delete
  2. tapi nasib baik KLIA tak sesak mcm KLIA2 kan..so best gak la jln2 dlm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..?..tak pernah sampai lg klia 2.. huhu

      Delete
  3. kapabam? hahahha..ingatkan apa lah tadi

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)