KOMUTER OH KOMUTER

by - November 01, 2011


Lately perkhidmatan komuter sangat r menyakitkan hati...tak tau r pe nak jadi ngan pengurusan komuter...xde improvement langsung...tiap pagi ISNIN gerenti aku sampai opis kol
9.30 a.m sedangkan dah kuar umah kol 6.50 a.m....bile tren asik lambat je maka akan penuh r tren yang berikutnya dan akan terjadi r adengan tolak menolak, jerit menjerit, maki memaki didalam dan diluar tren...aku maki dalam ati je...tu pun bile aku dah tunggu berjam2 then xdpt nek tren..time tu mule r nk ngalir je ayo mate ni...gembeng sungguh!!!..mule r rase nk hentak kepala kt dinding trenkn...huhuhuhu...

Dah xtau r ayat ape yang sesuwai dikeluarkan tok pengurusan komuter ni.. adeh r...Hurm jom r layan gambo dulu...Cian dorg ni...terpaksa berebut untuk sampai ontime ke destinasi...aduyai...

Ni keadaan diluar komuter,kt dlm jgn ckp r kan, dh macam tin sardin...
Kalau r buley duk atas bumbung lame dah aku buat...waaa

Ni r keadaan dlm tren bile dh dipenuhi manusia...tin sardin pun kalah...

Pintu pun xbrape buley nk tutup...


Last but not least (ceh dh mcm wt essay lak), satu aku nk puji komuter ni coz ade sediakan ladies coach...mmg rase selamat sgt lagi2 time ngah penuh...bukan apa, aku pnah r kn termasuk kt coach campur2 jantina time tren penuh..mmg penuh gile, berhimpit2 sgt n sgt rase x selesa bile ade kaum-kaum Adam yg cube mengambil kesempatan...eeee jijikz sungguh rasenye...So ladies jga r diri anda bebaik k...





~sekian~

Pic source : GOOGLE

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. lame pulak tak naik tren. nak sekali rasa ikut ko pi keje lah mas.. hehe

    ReplyDelete
  2. EEE...Tok sey r cu...ko yng penyabar pn leh ilang sabo taw...waaaa

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)