~kereta KaNciL vs TaIk BuRUng~

by - November 14, 2011

Asal teringat je kisah ni gerenti aku gelak sorang2...mana x nye...kejadian ni berlaku time praktikal...ada r dlm setahun yang lepas...de satu pagi tu aku, Cik Cura dan Puan Ain nk g opis...sesampai je we all kt kete tup2 terkejut gile sbb kete kancil Cik Cura dipenuhi taik2 burung...mmg xde tmpt pun y bersih....


 
eeee yerkkkkkzzzz...
Lebey kurang camni r keadaan kete time tu juz korang bayangkan kete kancil ey...Actually time tu aku mmg rase sgt2 geli...p nk wt cmne pasrah je r...Cik Cura lak time tu bkn men bengang lagi...dipendekkan citer then we all g shell basuh kete tu....Pas cuci tu bru masuk opis..Sesampai je kt opis then Cik Cura n Sepet pn berciter r kt bdk opis n de salah sorg tu siap cakap burung tu ingt kete Cik Cura tu jamban dia...hahahahaha...mmg terbahak2 r kn gelak...HAHAHAHAHA...

p/s : Cik Cura jgn marah ey...juz a sweet memory to shared...

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. mmg sadis bila keta dah cuci kena taik burung..

    x cuci lagi pun sadis jugak, huhuhu

    btw, salam kenal ya? :)

    ReplyDelete
  2. btol tu..boleh spoil mood tgk kete kna taik burung...huhuhu...

    salam perkenalan gak..thanx follow..=)

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)