~kereta KaNciL vs TaIk BuRUng~

November 14, 2011

Asal teringat je kisah ni gerenti aku gelak sorang-sorang...mana taknya...kejadian ni berlaku masa praktikal...adalah dlm setahun yang lepas...Alkisahnya ada satu pagi tu aku, Cik Cura dan Puan Ain nak pergi office...sesampai je we all kat kereta tup2 terkejut gila sebab kereta kancil Cik Cura dipenuhi taik-taik burung...memang takde tempat pun yang bersih....


kereta kena berak burung 
eeee yerkkkkkzzzz...
Lebih kurang macam nilah keadaan kereta time tu cuma korang bayangkan kereta kancil ey...Actually, time tu aku memang rasa sangat-sangat geli...tapi nak buat macam mana pasrah jelah...Cik Cura pulak time tu bukan main bengang lagi...

Dipendekkan cerita, we all pergi shell basuh kereta tu....Lepas cuci baru masuk opis..Sesampai je dekat opis then Cik Cura dan Sepet pun bercerita dekat budak office dan salah sorang tu siap cakap burung tu ingat kereta Cik Cura tu jamban dia...hahahahaha...memang terbahak-bahak gelak...HAHAHAHAHA...

p/s : Cik Cura jangan marah ey...just a sweet memory to shared...

You Might Also Like

2 Luahan Hearty

  1. mmg sadis bila keta dah cuci kena taik burung..

    x cuci lagi pun sadis jugak, huhuhu

    btw, salam kenal ya? :)

    ReplyDelete
  2. btol tu..boleh spoil mood tgk kete kna taik burung...huhuhu...

    salam perkenalan gak..thanx follow..=)

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);