AkTiviTI kETIKA deEpAvali

October 27, 2011

Sempena deepavali 26 november 2011, we all pergi menghabiskan mase berjimba-jimba di JUSCO Bukit Raja...








Sampai-sampai je terus pergi mengisi perut yang agak kebulur ni dekat Johny's Restaurant...Kak Awe belanja steamboat..nyummmy.....


johnny's restaurant, steamboat , pak li kopitiam





Habis licin we all makan..dasyat betol perut ni...huhuhu...untuk pencuci mulut wajiblah ada....

Banana Split~

After makan-makan then we all pun pergi me"window" shopping...lepas satu kedai ke satu kedai we all masuk sampailah dekat area kasut-kasut..tengah tengok-tengok kasut tiba-tiba ada pulak kasut si cilik ditengah kasut-kasut mak budak....Apa lagi teruslah nak main-main cakap dekat salesman tu "saya nak kasut putih kartun-kartun ni saiz 8 ada tak??"hehehehehe....

Sape r makhluk yang letak kasut baby kt situ agaknya???huhuhhu...


Last before balik umah we all pergi melepakkan diri dekat Pak Li Kopitiam S18....

johnny's restaurant, steamboat , pak li kopitiam
Disebabkan masih kekenyangan so we all pun order ni je....

~French Fries n Roti Bakar~



Setakat ini saja...
~the end~

You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);