4 LANGKAH MUDAH UNTUK PRINT ONLINE DI GOGOPRINT.COM.MY

by - October 04, 2017

4 LANGKAH MUDAH UNTUK PRINT ONLINE DI GOGOPRINT.COM.MY

Assalammualaikum Dunia... Bulan Mac 2018, officemate MD, dak Thirah akan melangsungkan majlis perkahwinannya...Terlintas difikiran untuk bagi "suatu-suatu" (bak kate Uwais) kat dia sebagai tanda sumbangan daripada kami... Dalam duk terfikir sambil menggoogle terjumpa website Gogoprint... Gogoprint merupakan syarikat one stop printing di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan mencetak secara atas talian...

gogoprint.com.my, cetak sticker murah, cetak name card, print online


PRODUK YANG DISEDIAKAN DI GOGOPRINT.COM.MY



1. Business card
2. Flyers
3. Name card
4. Stiker
5. Postcard
6. Tags
7. Invitation card
8. Wedding card
9. Bookmarks
10. Dan banyak lagi..

Disebabkan dak Thirah tak confirm date nak buat majlis perkahwinan berapa hari bulan so MD decided untuk sponsor sticker kat dia... Bagitau dia suruh design dan customade ikut citarasa dia pastu tunjuk dia suruh ikut step-step yang Gogoprint berikan....

4 LANGKAH MUDAH UNTUK PRINT ONLINE DI GOGOPRINT.COM.MY


gogoprint.com.my, cetak sticker murah, cetak name card, print online

1. Pilih produk dan periksa harga yang dinyatakan
2. Buat bayaran. Seandainya ada kod voucher, masukkan kod voucher terlebih dahulu.
3. Muatnaik fail. Pastikan fail telah di simpankan dalam bentuk PDF terlebih dahulu.
4. Tunggu sehingga produk sampai.

gogoprint.com.my, cetak sticker murah, cetak name card, print online

Tara... nilah sticker yang diprint dari Gogoprint... Excited dak Thirah masa dapat parcel ni... hehehe.. Tarikh asal sepatutnya terima sticker ni 26/09/2017 terpaksa ditunda sebab masa first submit tu pihak Gogoprint emel bagitau yang gambar kabur dan sedikit pecah-pecah... So kitorang bajet minggu ni (03/10/2017) baru terima sticker sebab gambar yang baru di emelkan semula pada 25/09/2017  tapi tanpa disangka-sangka parcel sticker sampai pada 29/09/2017... Memang seronok r dak Thirah tu... Dia siap cakap servis Gogoprint ni cepat, material yang digunakan pun berkualiti bersesuaian dengan harga dan yang best sebab free delivery hokay... Bertambah aura dan semangat dak Thirah nak kahwin... Hoyeayyy...

Kalau nak tau, sticker yang dak Thirah pilih ni bersaiz 5cm x 5cm, material pulak jenis Mirrorcoat sticker (a paper sticker with a glossy feel), dan berwarna sepenuhnya... Kalau tengok depan-depan memang cantik... Dak Thirah cakap dia puas hati giler dengan servis di Gogoprint... Dia bagitau MD, tunang dia nak survey kot-kot ada bunting dekat Gogoprint nanti bolehlah print online je... Lepas tengok-tengok produk macam takde pulak produk untuk bunting.. maybe boleh request dekat Gogoprint untuk tambah produk untuk print bunting pulak... hehehe...

Korang kalau nak try bolehlah terus layari website Gogoprint >>> https://www.gogoprint.com.my

Wassalam

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. wah mudahnya nak order sticker sekarang! lepas ni boleh order kat sini
    Uyul Rosli | AFBdotmy & JDTBlogger

    ReplyDelete
  2. wah..macam best je..ada business card tu sekali...dh abis stok biz card, boleh try print kat gogoprint ni...

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)