TAWARAN KUPON SEHINGGA 90% SEMPENA JUALAN HUJUNG TAHUN

by - December 22, 2016

Assalammualaikum Dunia....Korang online shopper tegar? ...  kalau betul, meh nak habaq, ada berita baik nak dikongsikan... sebenarnya lebih untuk diri sendiri jugak... hehehe...Agak-agakkan apa shopping website yang menjadi pilihan hati korang?...


Pernah dengar tak website paylesser.com? MD baru tau rupanya paylesser.com merupakan syarikat yang menawarkan kupon, baucer dan kod promosi untuk produk yang berbeza dimana ia akan membuatkan kita sebagai pengguna merasa keseronokan yang tidak terhingga dan memudahkan urusniaga jual beli ketika berbelanja secara online...


Hanya dengan klik 1 website ni je, kita sebagai pengguna boleh memilih untuk berbelanja samaada di Lazada, Zalora, Groupon, Hotels.com, Air Asia Go.com serta banyak lagi online shop yang menarik... So korang tak perlulah membuang masa berjam-jam menghabiskan minyak diatas jalan raya menempuh jem untuk ke pusat membeli belah atau ke travel agency... Jimat masa, tenaga dan minyak sangat kan...

Sebagai online shopper tegar, dengan adanya paylesser.com, MD boleh menebus baucer dan mendapatkan diskaun tambahan apabila membeli belah produk yang berbeza dilaman web yang berbeza... kenapa nak yang susah kalau dah ada yang mudah dan menjimatkan... betul tak?... Habislah makin sakan MD menyopping lepas ni... hehehe... tambah-tambah pulak hujung tahun dan nak Krismas ni, lagilah banyak sales yang ditawarkan... Ada tu diskaun sehingga 90% kaww... Rambang ler mata mak noks... hehehehe... Tak caya? Tengok kat sini >>>

Christmas Shopping Deals and Coupons



Sempena hari Krismas yang bakal menjelang lagi beberapa hari, korang yang masih belum dapat hadiah untuk diberikan pada kawan-kawan non muslim yang menyambut perayaan ini, di paylesser.com ada banyak pilihan tau.. just pilih je mana satu yang menjadi pilihan hati... Tau tak korang kenapa ia dinamakan Christmas Shopping Deals and Coupons?... Hah, sebabnya bagi mereka yang menyambut perayaan ini, Hari Krismas adalah masa untuk mencintai dan dicintai, memanjakan dan dimanjakan dan menghadiahkan dan dihadiahi... Jadi dengan tawaran hebat dan diskaun yang diberikan oleh paylesser.com pada produk kegemaran pelanggan, ia akan membuatkan para pelanggan berasa lebih teruja untuk berbelanja...!

Antara produk-produk yang ditawarkan di paylesser.com mengikut kategori adalah:-

Wanita - Menawarkan semua produk keperluan dan kehendak wanita moden seperti jam tangan, kasut, barang kemas, kaca mata, minyak wangi, cermin mata hitam, dompet, aksesori, pakaian, dan lain-lain
Lelaki - Menawarkan semua produkkeperluan dan kehendak lelaki moden seperti jam tangan, kasut, kaca mata, minyak wangi, cermin mata hitam, beg, dompet,aksesori, pakaian, dan lain-lain
Mobiles & Tablet - Menawarkan produk utama termasuk telefon bimbit, aksesori telefon bimbit, jam tangan pintar, tablet, aksesori tablet dan lain-lain
Elektronik - Menawarkan produk elektrik seperti peralatan rumah, komputer, permainan dan lain-lain
Kategori lain - Menawarkan produk seperti barangan keperluan bayi dan kanak-kanak, hiasan dalaman dan luaran rumah, buku dan muzik, sukan dan kecergasan, kecantikan dan kesihatan serta percutian dan penginapan.


Selain itu, bagi korang yang suka membuat booking restoren, penginapan atau pusat kecantikan melalui website Groupon, di paylesser.com juga ada menawarkan diskaun kupon dan baucer hebat untuk korang nikmati... >>>

Groupon Malaysia Deals - December 2016



CARA MUDAH UNTUK MENDAFTAR DI PAYLESSER.COM



So korang, jangan tunggu-tunggu lagi, serius tak rugi menjadi ahli paylesser.com... caranya mudah sangat, korang just sign up je dekat website paylesser.com, follow je step-stepnya dan kemudian korang boleh menikmati tawaran-tawaran terkini, terbaik, dan menakjubkan dengan harga terendah yang tak masuk dek akal dari kedai eksklusif pilihan korang... Sebagai contoh baucer Lazada yang ditawarkan di paylesser.com sentiasa dikemaskini oleh pasukan penganalisis berdedikasi dan amanah, dimana mereka menawarkan diskaun semaksimumnya kepada korang untuk membeli belah dengan jiwa yang tenang...

Ingat tau, zaman ekonomi agak goyah ni, kita sebagai pelanggan dan pengguna kenalah bijak dalam membuat pilihan dan berbelanja... Selagi boleh berjimat, kita haruslah berjimat...Jangan terlalu boros dan membazir... Jadilah pengguna yang bijak... Belilah produk berkualiti dengan harga terendah hanya di paylesser.com...

Wassalam



You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Makin banyak website yang menawarkan tawaran menarik macam nie.. seronok dan bolehlah berjimat bila berbelanja..

    ReplyDelete
  2. betul tu...selagi boleh berjimat kenalah berjimatkan

    ReplyDelete
  3. okey, nak register sekarang juga..penyopping tegar online, cenggini ler..hehe

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)