PERTAMA KALI BER 'SHELL OUT'

by - October 13, 2016

PERTAMA KALI BER 'SHELL OUT'

resepi shell out homemade, shell out mudah, azlita masam manis, cara memasak shell out
Assalammualaikum Dunia... Alkisahnya petang raya haji bulan lepas, kami semua berkumpul kat rumah ibu... so alang-alang semua dah ade tu kami decided untuk bershell out bersama... First time kot bagi MD nak rase bershell out ni... ketinggalan keretapi sungguh eh... hahahahah      


Nak bershell out dekat rumah tentulah kena ade Chefnye kan..so kami lantik Poksu masakkan untuk kami... bile tanye resepi Poksu jawab Google je... hihihihi... kalau nak resepi dan step-step masak shell out ni boleh refer dekat blog kak Azlita Masam Manis ni >>> Resepi Shell Out Yang Sangat Sedap!

resepi shell out homemade, shell out mudah, azlita masam manis, cara memasak shell out
Proses penyediaan shell out..semua bertungkus lumus tolong hidang... hakak tolong tengok je...hihihi
Banyak jugak kebaikan dalam bershell out ni... Pertama haruslah jimat penggunaan pinggan mangkuk.. bile dah pinggan mangkuk tak gune so tak perlu nak membasuh pinggan... bila dah tak perlu basuh pinggan mangkuk, penggunaan air turut jimat same... dan yang paling bestnya jimat tenaga... jimat tenaga ni merujuk kepada ladies-ladies yang nak kena cuci pinggan mangkuk lepas digunakan...dasar M besar... hihihihihi      

Tambah lagi bile makan berhidang gini boleh merapatkan lagi hubungan sesame kite kan... tengok muke memasing seronok dan tak sabar dah nak menjamu selera...hikhik.. In shaa ALLAH, boleh bershell out lagi jika berkesempatan berkumpul dimasa akan datang...      

Wassalam

You May Also Like

3 Luahan Hearty

  1. Wah! Sedapnya bershell out.. MD pon tak pernah try lagi shell out ni.. Bila ntah nak try.. Gugugu~

    ReplyDelete
  2. ini tidak adil...tidak adil...alahaiiii...sedapnyaaaaaa

    ReplyDelete
  3. panjangnya shellout...boleh masuk Malaysia Book Record

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)