PERKHIDMATAN MENYEWA PAKAIAN "BRIDESMAID" DI QASEH ZAMRI COLLECTION

by - April 20, 2016

PERKHIDMATAN MENYEWA PAKAIAN "BRIDESMAID" DI QASEH ZAMRI COLLECTION

qaseh zamri collection, perkhidmatan menyewa pakaian bridesmaid, alamat


Assalammualaikum Dunia...

Qaseh Zamri Collection satu nama yang mula mendapat tempat dihati mereka yang sukakan online shopping termasuk diri sendiri..hehehehe...

Bermula dengan berniaga secara online, kini Puan Haslinda pengasas Qaseh Zamri Collection telah berjaya membuka butik sendiri yang terletak di Bandar Country Homes Rawang, Selangor... 

qaseh zamri collection, perkhidmatan menyewa pakaian bridesmaid, alamat


APA YANG LAINNYA DI BUTIK QASEH ZAMRI?

Qaseh Zamri Collection bukan sahaja menjual shawl, blouse, kain pasang dan skirt malah ada juga menyediakan :-

1. Perkhidmatan menyewa baju pengiring pengantin atau lebih gemar dipanggil bridesmaid

Hah, bestkan.. kebanyakan butik hanya menyewa pakaian untuk pengantin sahaja.. susah nak jumpa butik yang menyewa pakaian untuk bridesmaid.... So kepada yang nak jadi bridesmaid tu agak-agak kurang modal nak beli baju bolehlah menyewa dari Qaseh Zamri Collection ni... in shaa ALLAH puas hati... 


qaseh zamri collection, perkhidmatan menyewa pakaian bridesmaid, alamat

2. Menerima tempahan menjahit pakaian 

Lagi lebih kurang 47hari Ramadhan bakal menjelma.. bermakna  Hari Raya akan berkunjung tiba kan.. Agak-agak  time ni ada lagi tak tukang jahit ambil tempahan?.. rasenye majoriti dah closed order je... pening kepala duk mencari tukang jahit?.. sob sob... penyelesaiannya Qaseh Zamri Collection kan ade... cepat-cepat tempah sebelum Puan Haslinda close order juge... hehehe...
qaseh zamri collection, perkhidmatan menyewa pakaian bridesmaid, alamat

3. Menyediakan khimat tempahan shawl untuk dijadikan Gift untuk majlis hari Lahir/Perpisahan dan sebagainya dalam kotak bertingkap (window box gift) yang menarik dengan harga dan pakej yang berpatutan. 

qaseh zamri collection, perkhidmatan menyewa pakaian bridesmaid, alamat

Jika ingin berurusan dengan Puan Haslinda boleh terus ke Butik Qaseh Zamri Collection atau hubungi beliau secara online di FB dan IG....
Alamat :-
Qaseh Zamri Collection
No.3a Jalan 1/1
Bandar Country Homes
48000 Rawang
Selangor

Masa Urusniaga :-
Isnin - sabtu 9.30am - 9.00pm
Ahad 10.00am - 7.00pm

Whatsapp atau Hubungi :- 
  013 3240813



Wassalam

You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda terpilih sebagai salah seorang pemenang Abam Kie's First Giveaway. Untuk maklumat dan tindakan seterusnya sila layari entri saya di bawah ini:

    http://www.zukidin.com/2016/04/keputusan-abam-kies-first-giveaway.html

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)