PERKHIDMATAN MENYEWA KANOPI DAN DEKORASI OLEH MAJESTIC EVENTS SDN BHD

by - April 04, 2016

PERKHIDMATAN MENYEWA KANOPI DAN DEKORASI OLEH MAJESTIC EVENTS SDN BHD


majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner


Assalammualaikum Dunia...

Kalau kita perhatikan bila ada kenduri kahwin, atau apa apa majlis pun yang diadakan di rumah atau dikawasan yang terbuka, tuan rumah atau pihak penganjur pasti akan menyewa beberapa buah kanopi kan... tujuannya supaya tetamu yang hadir tidak berpanas atau berhujan...


Salah satu syarikat yang menyediakan perkhidmatan kanopi tak lain dan tak bukan ialah Majestic Events Sdn Bhd.... Terletak di kawasan Industrial Park Bukit Naga, Shah Alam, Majestic Events bukan sahaja menyediakan perkhidmatan menyewa kanopi malah menjadi perancang event, dan perancang perkahwinan...

majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner

majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner
majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner

majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner


Kalau dapat dilihat, gambar-gambar diatas antara kanopi dan susun atur meja kerusi yang telah disediakan oleh pihak Majestic Events... Perasan tak pelamin pun ade... semua cantik-cantik dan kemas je susun atur daripada pihak Majestic Events ni... In sha ALLAH korang akan berpuas hati jika memilih menggunakan perkhidmatan mereka....

majestic events sdn bhd, perkhidmatan menyewa kanopi lembah klang, event and wedding planner

Gambar diatas ni pula merupakan antara jenis-jenis perkhidmatan sewaan yang disediakan... Korang boleh memilih untuk menyewa kanopi dan segala aksesori yang bersesuaian dengan majlis korang... PA sistem ada,  deko ada, portable aircond ada... semuanya lengkap tersedia tanpa perlu risau ada yang tidak cukup ... bak kata Astro, "macam-macam ada'... hehehe 

So, bagi korang yang berada disekitar Lembah Klang yang mencari perkhidmatan menyewa kanopi bolehlah berurusan dengan pihak Majestic Events melalui ;-

#khemahkahwin
Ataupun boleh hubungi mereka di talian :
Tel03-5166 3417 / 012-2978417
Fax: 03-51673417
Atau datang terus ke pejabat operasi mereka :
23, Jalan 32/189. Bukit Naga Industrial Park. 40460 Shah Alam. Selangor

Wassalam

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (70) kisah aku (67) info (57) review (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)