VAN LELA HIPHOODY TREND MASA KINI

by - March 23, 2016

VAN LELA HIPHOODY TREND MASA KINI

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik


Assalammualaikum Dunia...


Alhamdulillah, masih lagi dalam mood ber'gathering' bersama EFG... hehehehe...tak taulah pasai pa takleh nak move on lagi ni..hihihi


Entri kali ni MD nak story pasai Van Lela HipHoody (Instant Hoodie) yang kami dapat mase gathering haritu... Terima Kasih Van Lela Online Store atas kesudian menaja Van Lela HipHoody ini kepada kami.... 

Kalau korang nak tau sebenarnya Van Lela HipHoody ni merupakan tudung keluaran ketiga Van Lela Online Store... Tagline untuk instant hoodie ini adalah "easy-to-wear dan easy-to-maintain"... Material yang digunakan untuk membuat Hiphoody ini daripada fabrik Linen Silk, sejenis fabrik yang lembut, sangat ringan dan tidak mudah renyuk... Innernya pula dijahit bersama dengan mengunakan fabrik Cotton Lycra jenis stretchable yang fit pada muka dan sangat selesa melekap... Serius memang selesa dan best sangat bile pakai... 

Actually, Van Lela HipHoody ini direka untuk wanita yang sangat mementingkan masa dan gaya kerana ia TIDAK memerlukan sebarang PIN (pinless) dan dalam masa yang sama anda akan kelihatan lebih trendy dan kasual... Malahan ia sangat sesuai untuk semua wanita tanpa mengira usia... Kalau tak caya meh tengok pic ni... HipHoody yang digayakan oleh Mak MD yang berusia 52 tahun... Cantikkan!!! Menutup dada pulak tu...Tapi Mak ade jugek cakap "kalau labuh lagi bagus, boleh dipakai bawak berjalan"... hehehe...

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik
Hah, Mak ni macam tau-tau je kan, rupanya memang ada berita gumbira untuk Mak coz atas permintaan ramai Van Lela Online Store telah pun keluarkan customade HipHoody saiz XL... lebih labuh dari standard saiz... yeayy.. MD tasabarr nak grab satu untuk diri sendiri... (Mak nanti kite share-share je ey)...hikhikhik


Apa yang MD tau, sekarang ni Van Lela HipHoody terdapat dalam 20 pilihan warna... semua warna cantik-cantik pulak tu.. rambang mate mak noks nak pilih... hihihi... Harga pun berpatutan... hanya RM64.00 sahaja (Tidak termasuk pos)... Jika ingin yang customade saiz XL, harga RM79.00 sahaja (Tidak termasuk pos)...

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

Bagi anda yang ingin beli untuk diri sendiri atau sebagai hadiah buat yang tersayang, pasti anda tertanya-tanyakan macam mane dan dekat mane nak beli Van Lela HipHoody yang menjadi trend masa kini ni kan....? Van Lela HipHoody ini boleh didapati secara online atau belian terus daripada butik seperti detail dibawah :-
 van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik

van lela hiphoody, instant hoodie, review, sponsor,alamat Van Lela Online Store, IG, FB, butik


Vendor:
VENDVILLE
42, 46, 48, Jalan Pju 5/20D, The Strand Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

IG : @vendville

VENDOROUTE
GF Jalan Plumbum P7/P Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia.
IG : @vendoroute

SAPPHIRE PREMIER VENDOR BOUTIQUE
Kompleks Mutiara Pernama, Jalan Hospital, Ipoh, Perak, Malaysia.
IG : @sapphire.premier
Whatsapp : 0102692628


Wassalam

You May Also Like

7 Luahan Hearty

  1. Comel sangat mak kak mas pakai..hehe nak suruh mak try jugak la..hee

    ReplyDelete
  2. heeeheheee... comel sangat mak Mas jadi model.. siap dengan crown Dato Vida.. :)

    Van Lela Hiphoody ni memang selesa di pakai dan paling best sebab senang.. sarung je (1 piece) tak payah nak pin-pin bagai.. Kak ain dah ada dua helai koleksi hiphoody.. yeaaayyy..! :)

    ReplyDelete
  3. jeles... nak jugak crown pakai dengan tudung dari van lela mesti cantik..

    ReplyDelete
  4. Nak beli jugak la.. alang2 dapat vaucher tu nk claim la.. tapi xtau mcm mana cara, nk beli di cawangan mana.. peningvdah mamaD tanya kita xtau nk jawab.

    ReplyDelete
  5. Boleh customade ea? Bagus ni.

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)