Blogwalking Segment by kasihjuju.com

by - March 09, 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Blogwalking Segment by kasihjuju.com, fanpage kasihjuju

Assalammualaikum Dunia...


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Wassalam

You May Also Like

10 Luahan Hearty

  1. selamat bersegmen mas :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini, goodluck ^^y

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  4. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  5. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  7. bw ya.. dr segment yg sama..

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    thanks..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum
    Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

    Kalau sudi singgah lah tempat kita

    http://dazzlingyana.blogspot.com

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)