WANITA DAN HANDBAG

by - August 25, 2015

WANITA DAN HANDBAG



WANITA DAN HANDBAG, HANDBAG

Assalammualaikum Dunia..

Tergelak bile baca status ni.. Pasai apakah?.. hahahhaa
Mengimbau kenangan pagi tadi.. seperti biasa sampai ofis kalau jadi orang first tentu kena bukak kunci ofis kan.. First seluk-seluk handbeg cari kunci..amek masa nak cari kunci.. lepas tu cari punch card pulak... seluk-seluk tak jumpe.. lima minit cari, tangan teraba-raba tapi tak jumpe.. "aish mane lah pulak perginya punch card ni".. apalah yang banyak sangat dalam beg ni..kite pun tak tau... kalau boleh semua benda nak sumbat dalam ni.. hahahha

Wassalam

You May Also Like

4 Luahan Hearty

  1. hahahahaha....the way baca entry mas ni terasa nak share harta karun dalam handbag....

    ReplyDelete
  2. Hahahahahhahahahahahahahahahaha.. Baca hat yg print skrin jer dah ketawa......

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)