MINI PAVLOVA SUGARLAND BY RARA

by - August 18, 2015

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera...

MINI PAVLOVA SUGARLAND BY RARA


mini pavlova, resepi pavlova, meringue, safurara.com, pavlova
SUNGGUH ENAK DIMAKAN BEGITU SAJE


Mengimbau kembali kejadian yang berlaku dua bulan lepas kira-kira seminggu sebelum puasa atau lebih kurang 2, 3 hari sebelum puasa (maaf short term memory loss).. hehehe... 


Nak dijadikan cerita, masa tengah stalk instagram tiba-tiba termuncul gambaq Pavlova ni.. subhanallah masa tu jugak lah tekak ni meronta-ronta nak merasa... masa tu tanpa menunggu sesaat pun terus whatsapp dekat Safurara.com (disebabkan Rara ni ahli EFG gak so dapat nombor telefon dia pun dekat group EFG)... Lepas deal dengan dia, untuk permulaan tu try order 10biji dulu mini pavlova ni... serius masa tu tak sabar nak makan... dah macam orang mengidam anak kembaq pulak.. hehehe


Maka, hari yang ditunggu-tunggu telah tiba.. Servis penghantaran disediakan hokay.. best tak bestnya , order je terus sampai depan ofis... Dapat jumpa sekejap je sebab masa tu Rara ada food review.. huhuhu..


Bawak masuk ofis, pelawa ofismate semua makan.. dan diri sendiri pun tak sabar-sabar nak merasa.. Alhamdulillah, rasanya tidak mengecewakan.. chewahh gitu... tapi serius memang sedap.. dia punya meringue tu macam crunchy-crunchy sikit... kalau sendiri buat, even resepi ada depan mata pun belum tentu jadi macam ni..hihihi


Dipendekkan cerita, masa kite tengah buat kerja tiba-tiba Si Bella ni duk tersengih-sengih sambil cakap "akak, kite nak Pavlova lagi bole?".. tak lama lepas tu telefon berdering, Si Ira pulak telefon cakap "akak, nak pavlova boleh?"... Hamboi sedap sangat yer korang... Ok lah lain kali kite order lagi ey.. order bebanyak ey... hehe..

So, sesiapa yang teringin nak rasa mini pavlova ni bolehlah order dekat >>>>>> https://instagram.com/sugarlandbyrara ...




You May Also Like

4 Luahan Hearty

  1. salam singgah sini sis...sedapnya..

    ReplyDelete
  2. sampai skrg tak pernah makan pavlovaa

    ReplyDelete
  3. wow! menarik rupa paras nyer...
    aida x pernah makan pavlova :) hi hi hi...

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)