~CARA MENINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM~

April 14, 2015

Assalammualaikum dan Selamat Pagi...Harini MD nak share step macammana untuk meningkatkan follower di instagram tanpa perlu mengeluarkan belanja.. :) .. ni pun atas tunjuk ajar seorang sifu MD digroup whatsapp...


cara meningkatkan follower instagram

1. Nampakkan titik tiga (bulat warna merah) kat belah kanan / ke kiri tu ek??.. confuse sat..hehehe... klik kat titik tiga tu....

cara meningkatkan follower instagram



2. Screen macam kat atas akan dipaparkan... then klik kat contacts.....



3. Bila screen ni keluar, boleh pilih sama ada nak klik sesatu @ lump sum terus klik FOLLOW ALL...


4. Dah siap follow dekat contact, next step pergi bahagian search (bulat kuning) & taiplah apa yang korang nak eg: habibjewelofficial..(pilih yg ramai follower ey..hahaha..nampak sangat MD suka stalk deme deme ni kan..hihi)


5. Follow page yang dah search tadi, then klik dekat follower yang MD bulatkan kuning tu...




6. Ok step ni kena klik follow sesatu.. pilihlah yang mana berkenan dihati..  tapi jangan klik laju sangat nanti kena block pulak..huhu



7. Last sekali, biarkan beberapa ketika dan korang akan dapat hasilnya.... tadaaaa...

Selamat Mencuba dan Selamat membuat senaman jari... :)

Wassalam

You Might Also Like

28 Luahan Hearty

  1. Zumal nak try la nanti KH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum tu kena lembutkan jari jemari dulu Zumal..hihi

      Delete
  2. KH follow lah IG bunda juga..

    ReplyDelete
  3. wahhh trick baru anis belajar..hihi... hyee kak mas.. welcome to EFG :)

    #EFGbukansembangkosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyee Anizz.. tq tq... :).. ade 1 lg trick..nnt kite share yer.. hehe

      Delete
  4. tips yg bgs, blh try..serangan follow..jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom..meh bg IG name kt KH..nnt KH serang ey..hihi

      Delete
  5. wahhh menarik . boleh cuba pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tp kena pastikan jari jemari dilembutkan dulu..hikhik

      Delete
  6. nice entry. boleh buat kat my insta nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bff.. buat r..ade 1 cara lg..t aku share ey.. :)

      Delete
  7. Salam. Hee saya takde IG juga ;p

    ReplyDelete
  8. follower IG abe kie dlm 880 org. setakat ni x guna apa2 cara. cuma tunggu org follow je. they follow, i follow back. id IG abe kie = zukideen. jom saling folo situ plak. tq.

    ReplyDelete
  9. aina dah buat sbelum ni. xsngka plk menjadi. hahaha

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan dari Bonde
    jgn lupa follow IG ehh
    zaidalifah_aisheteru
    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  11. mmm boleh try jg nnt tqvm! ;-)

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan Kak Mas. Done follow u :)
    Btw, trick Insta ni power oh. Muehehehe

    ReplyDelete
  13. Wah menarik ni tatu pon cara ni hehehehe..

    ReplyDelete
  14. nak ty lah...tima kasih KH kongsi

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum... salam kenal.. dan selamat datang ke #EFG... :)

    nice trick... nanti kak ain cuba..

    ReplyDelete
  16. wah bagus cara ni ya rara

    ReplyDelete
  17. hehhehe tak rajin nak buat :P

    ReplyDelete

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);