~CARA MENINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM~

by - April 14, 2015


Assalammualaikum & Selamat Pagi...

Harini KH nak gtau step macammana nak tingkatkan follower kat instagram tanpa perlu mengeluarkan belanja.. :) .. ni pun atas tunjuk ajar seorang sifu KH digroup whatsapp...


1. Nampakkan titik tiga (bulat warna merah) kat belah kanan / ke kiri tu ek??.. confuse sat..hehe... klik kat titik tiga tu....




2. Screen mcm kat atas akan dipaparkan... then klik kat contacts.....



3. Bila screen ni keluar, boleh pilih sama ada nak klik sesatu @ lump sum terus klik FOLLOW ALL...


4. Dah siap follow kat contact, next step g kat search (bulat kuning) & taip r apa yg korang nak eg: habibjewelofficial..(pilih yg ramai follower ey..hahaha..nampak sgt KH suke stalk deme deme ni kan..hihi)


5. Follow page yg dah search tadi, then klik dekat follower yg KH bulatkan kuning tu...




6. Ok step ni kena klik follow sesatu.. pilih r yang mane berkenan dihati..  tapi jgn klik laju sangat t kena block plak..huhu



7. Last sekali, biakan beberapa ketika & korang akan dapat hasilnya.... tadaaaa...

Selamat Mencuba & Selamat membuat senaman jari... :)

Wassalam

You May Also Like

28 Luahan Hearty

  1. Zumal nak try la nanti KH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum tu kena lembutkan jari jemari dulu Zumal..hihi

      Delete
  2. KH follow lah IG bunda juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. ape name IG bunda ek??..

      Delete
  3. wahhh trick baru anis belajar..hihi... hyee kak mas.. welcome to EFG :)

    #EFGbukansembangkosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyee Anizz.. tq tq... :).. ade 1 lg trick..nnt kite share yer.. hehe

      Delete
  4. tips yg bgs, blh try..serangan follow..jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom..meh bg IG name kt KH..nnt KH serang ey..hihi

      Delete
  5. wahhh menarik . boleh cuba pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tp kena pastikan jari jemari dilembutkan dulu..hikhik

      Delete
  6. nice entry. boleh buat kat my insta nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bff.. buat r..ade 1 cara lg..t aku share ey.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. yup..serius nurfa.. try r.. :)..

      Delete
  8. Salam. Hee saya takde IG juga ;p

    ReplyDelete
  9. follower IG abe kie dlm 880 org. setakat ni x guna apa2 cara. cuma tunggu org follow je. they follow, i follow back. id IG abe kie = zukideen. jom saling folo situ plak. tq.

    ReplyDelete
  10. aina dah buat sbelum ni. xsngka plk menjadi. hahaha

    ReplyDelete
  11. Salam Perkenalan dari Bonde
    jgn lupa follow IG ehh
    zaidalifah_aisheteru
    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  12. mmm boleh try jg nnt tqvm! ;-)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan Kak Mas. Done follow u :)
    Btw, trick Insta ni power oh. Muehehehe

    ReplyDelete
  14. Wah menarik ni tatu pon cara ni hehehehe..

    ReplyDelete
  15. nak ty lah...tima kasih KH kongsi

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum... salam kenal.. dan selamat datang ke #EFG... :)

    nice trick... nanti kak ain cuba..

    ReplyDelete
  17. wah bagus cara ni ya rara

    ReplyDelete
  18. hehhehe tak rajin nak buat :P

    ReplyDelete

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (72) review (66) info (64) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)