~SUPRISED GIFT~

March 13, 2015


Assalammualaikum dan Selamat Petang....Yeayyy... Tak sangka akan ada orang yang sudi bagi "hadiah shomeeelll" macam ni kat MD...Hehehe... Time bukak tu sangattttt sangatttt sangattttt excited hokay...siap jerit sambil gelak sambil jerit macam orang  terencat akal..tak padan dengan umur yang dah nak masuk 3 series ni..huahuahua...
Thank you kengkawan kat Koprimas sebab sudi bagi seshomellll bantal ni kat I.. Terharu hokay..U all tau apa I sukeeee... Orange colour and yellow angry bird...aummmmmm...

bantal angry bird, customade bantal angry bird
Terima kasih sahabat atas pemberian ini

And, of courselah bila Uwais datang rumah, I akan "menghanjing" dekat dia..hehehe.. See, dia pun hover excited bile nampak bantal ni.. sanggup panjat katil dalam keadaan gelap sebab I tutup lampu (waktu magrib)..motiff nak mendengki tapi dia apa ada hal...dah amek pastu bawak keluar senyum senyum gelak gelak (dah serupa aku je)..hehehehe..macam macam aksi dia..hihihi..

bantal angry bird, customade bantal angry bird

bantal angry bird, customade bantal angry bird

bantal angry bird, customade bantal angry bird

bantal angry bird, customade bantal angry bird

Papepun I super duper suka sayang cinta dengan bantal ni..sayang korang ketat ketat....Friends forever untill I die..(cewahhh ayat tak berhagak bak ang)...


Iklan : 
Sesiapa yang berminat nak jadi goldsaver boleh contact saya yer...free coaching...
kempen 1gram 1bulan 1 keluarga
money to gold, grams to kilos. see u in 2020


Wassalam..



You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);