~SUPRISED GIFT~

by - March 13, 2015


Assalammualaikum & Selamat Petang U Alls....

Yeayyy... Unexpected akan ada orang yang sudi bagi "hadiah shomeeelll" ni kat I...Hehehe... Time bukak tu sangattttt sangatttt sangattttt excited hokay...siap jerit sambil gelak sambil jerit macam org  terencat akal..tak padan dengan umo yang dah nak masuk 3 series ni..huahuahua...
Thank you kengkawan kat Koprimas sebab sudi bagi seshomellll bantal mcm ni kat I.. Terharu hokay..U all tau apa I sukeeee... Orange colour and yellow angry bird...aummmmmm...


And, of course r bila Uwais mai umah, I akan "menghanjing" kat dia..hehehe.. See, dia pun hover excited bile nampak bantal ni.. sanggup panjat katil dalam keadaan gelap coz I tutup lampu (waktu magrib)..motiff nak mendengki tapi dia apa ada hal...dah amek pastu bawak keluar senyum senyum gelak gelak (dah serupa aku je)..hehehehe..macam macam aksi dia..hihihi..





Papepun I super duper suke sayang cinta dengan bantal ni..sayang korang ketat ketat....Frenz forever untill I die..(cewahhh ayat x berhagak bak ang)...


Iklan : 
Sesiapa yang berminat nak jadi goldsaver boleh contact saya yer...free coaching...
kempen 1gram 1bulan 1 keluarga
money to gold, grams to kilos. see u in 2020


Wassalam..



You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)