~CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS~

by - March 18, 2015

http://1.bp.blogspot.com/-Jb_yXDRveZc/TbduQP_4BuI/AAAAAAAABX0/IACI18kQv1s/s1600/bismillah.jpg

Assalammualaikum dan selamat petang...

Hokay gara-gara teruja tengok Cik Epal ritu dapat earning dari Nuffnang hampir RM 15K untuk SATU cek terus mencari-cari macam mana nak up kan earning sendiri.. Disebabkan kelembapan pada Otak ni, sampai sekarang tak paham lagi nk buat macam mane??...

Wah sedey nye..ketinggalan zaman sungguh dah ni...ni mak nak try je ey.. harap-harap menjadi r..
Uwaa.. tolong r saya Nuffnang...saya pon nk earning cam Cik Epal gak.. adeh..



You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. nak dapatkan sampai 15k... kena mula dari bawah...
    at least tambahkan follower dulu sebab kalau kita banyak post pun, tapi taka ada orang baca pun tak ada guna nya...

    so, better join segmen macam blogwalking/giveaway... dekat situ kita banyak blogwalking... ataupun buat 1 giveaway and letakkan syarat follow blog awak....
    kat situ boleh tingkatkan follower dalam masa yang singkat je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis fariza atas advice sis..insya-ALLAH..masih banyak yg kena belajar ni... =)

      Delete

Categories

giveaway (74) resepi (71) kisah aku (67) review (58) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)