~BUDAK BERDUA ~ EPISOD SUNATRON 1

by - December 17, 2012





    Tanggal 6 Disember 2012, jam lebih kurang pagi selamat r "bird" aniq disunatkan...Innalillah..hihihi.. Pagi tu before sunat bapak dia kate dia doa panjang siap ckp ngan mama dia nk tunda lenkali bley x??...hihihi..mmg xdpt r kn...k pas sejam cmtu selamat r "bird" dia dikapankn...
Ni antara dialog2 dia pas disunatron kn :

    Bila dgn mama dia: 
   Aniq: Mama kenapa doktor wt bird aniq jd buruk??.. Aniq xsuke r mama..aniq lg suke bird lama aniq..
     
    Bila dgn aku:
    Aku: Aniq ok x???
    Aniq : x..burukkk!!..
    Aku : Mana lagi aniq suke bird lame ker baru?
    Aniq : Bird lama r..y baru ni buruk, kalau aniq ken**** dia terpercik ke atas..
    Aku : Hahahahahahahaha...gelak guling2..

    Bila dgn mak aku (nk mandikan dia):
    Aniq : Abah xwt pon mcm ni.. 
    Mak : Abah xwt bia mak y wt..
    Aniq : (Merengek)...
    Mak : Nak mak sapu sikit2 ker, nk mak tuang trus ubat ni??..cepat sikit baik..xkose aku nk tgk dh menda alah ko ni...
    Aniq : Ok2 ckit2..(sbb xthn pedih)... Aniq xsuke  r bird aniq ni mak..buruk...
    Mak : Mane ade buruk..kn mcm UFO tu...
    Aniq : Y pertama cm UFO, Ke2 mcm topi, ke 3 mcm puting baby...nyampah tol aniq tgk..
    Mak : First time aku tgk bdk sunat y suku akal fikiran..


   Bila dgn atok aku:
   Atok :  Aniq, pantang mkn, bia cpat baik..org len sume 5 ari dh baik dh...
   Aniq : Mcm mane nk baik..angah kate 3 minggu bru baik, mama kate 4-5 minggu baru baik..mak plak kate xbaik2...tu doa tu..doa tu tau...
  Atok : (xterkata)...

N sekarang ni dh 12 ari still masih g basah ckit...sabtu lpas dia mandi leh plak dia tarik benang jht bird dia tu, sudahnye meleleh drh..apalagi menjerit dia panggil mama dia..."mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tolongggggg....darah..."...mama dia jerit blik " aniq bersihkan sendiri"... kteorg time tu nk g hospital so tinggalkn je r deme ber2 kt umah...hehehe...
Mmg byk ragam si aniq ni...siap komplen lg asik makan nasi ngan lauk je, xnk r aniq...sudahnye dia belasah biskut kering lpas setin setin abes...mama dia kate xpe bia kurus ckit...cian kot...hahahahaha...




Muke bengang kna amik gambau..
  

   
   ~To be continue~

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)