~BUDAK BERDUA ~ EPISOD SUNATRON 1

December 17, 2012

Assalammualaikum... Tanggal 6 Disember 2012, jam lebih kurang pagi selamatlah "bird" Aniq disunatkan...Innalillahwainnaillahirojiun..hihihi.. Pagi tu sebelum sunat bapak dia kata dia doa panjang siap cakap dengan mama dia nak tunda lenkali boleh tak??...hihihi..memang tak dapatlahkan...Selepas sejam disunatkan camtu selamatlah "bird" dia dikapankn...hahahahaa

Ni antara dialog-dialog Aniq selepas disunatronkan :

    Bila dengan mama dia: 
   Aniq: Mama kenapa doktor buat bird Aniq jadi buruk??.. Aniq tak sukalah mama..Aniq lagi suka bird lama Aniq..
     
    Bila dengan aku:
    Aku: Aniq ok x???
    Aniq : TAK!!!..burukkk!!..
    Aku : Mana lagi Aniq suka bird lama ker baru?
    Aniq : Bird lamalah..yang baru ni buruk, kalau Aniq ken**** dia terpercik ke atas..
    Aku : Hahahahahahahaha...gelak guling-guling..

    Bila dengan mak aku (nak mandikan dia):
    Aniq : Abah tak buat pon macam ni.. 
    Mak : Abah tak buat biar mak yang buat..
    Aniq : (Merengek)...
    Mak : Nak mak sapu sikit-sikit ker, nak mak tuang terus ubat ni??..cepat sikit baik..tak kuasa Mak  nak tengok dah menda alah ni...
    Aniq : Ok-ok sikit, sikit..(sebab tak tahan pedih)... Aniq tak sukalah bird Aniq ni mak..buruk...
    Mak : Mane ade buruk..kn macam UFO tu...
    Aniq : Yang pertama macam UFO, Kedua macam topi, ketiga macam puting baby...menyampah betol Aniq tengok..
    Mak : First time aku tengok budak sunat yang suku akal fikiran..hahahaha


   Bila dengan atok aku:
   Atok :  Aniq, pantang makan, biar cepat baik..orang lain semua 5 hari dah baik...
   Aniq : Macam mana nak baik..angah kata 3 minggu baru baik, mama kata 4-5 minggu baru baik..mak pulak kata tak baik-baik...tu doa tu..doa tu tau...
  Atok : (tak terkata)...



kisah sunat, pengalaman bersunat
Muka bengang kena amik gambar..

Dan sekarang ni sudah 12 hari still masih lagi basah sikit...sabtu lepas dia mandi boleh pulak dia tarik benang jahit bird dia tu, sudahnye meleleh darah..apalagi menjerit dia panggil mama dia...
"mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tolongggggg....darah..."...mama dia jerit balik " aniq bersihkan sendiri"... kitaorang masa tu nak pergi hospital so tinggalkn jelah deme berdua di rumah...hehehe...

Memang banyak ragam si Aniq ni...siap komplen lagi asik makan nasi dengan lauk je, tak naklah Aniq...Sudahnya dia belasah biskut kering lepas setin setin habis...mama dia kata takpe biar kurus sikit...kesian kot...hahahahaha...




   
   ~To be continue~

You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);