~BUDAK BERDUA~ EPISOD SUNATRON 2

by - December 19, 2012






Jambangan coklat jeli dari ude tercayam...=)



Pulut Kuning sumbangan dari jiran...

Alkisahnye begini, Tanggal 08/12/2012, kenduri kesyukuran telah dilangsungkan bagi meraikan kehilangan bird si aniq ni...huhuu..ohh tedahhhh... nama pun kenduri kan so mmg byk r makanan antaranya pulut panggang, popia otak2, karipap, sandwic, bubur jagung dll.... 

Yang besnye si aniq ni dok gelar si ameer ni taik syaitan...kenapa taik syaitan yek???...hurmmm...sbb si ameer ni dok keluar masuk keluar masuk amek makanan...dah amek makanan je xpe siap show off depan aniq lg...show off je xpe, siap wt aksi lg...sapu dari dagu ke leher smbil bunyi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh, mcm sedap sgt je makanan tu....hahahaha...mau xbengang nye mamat sorg ni..dia siap kate makanan arini sume aniq suke, mama xkn  sume aniq xboley makan??...mama dia kate nak makan makan nak, klu skt mama xtau...kesian kot..pas merayu rayu kiteorg bg r dia makan bubur jgung...

Mlm tu bile abah dia mandikan mmg menais r kn bird dia tu...menjerit2 dia...pastu bru mak aku kate " a'ah r ida, uda lupe klu sunat xleh mkn manis2..." sudahnye abah dia warning klu nk makan makan nasi ngan lauk je boley + air masak...huhuhu...kesian kesian...

~To be continue~



You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (59) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)