~BUDAK BERDUA~ EPISOD SUNATRON 2

December 19, 2012


Assalammualaikum... Alkisahnya begini, Tanggal 08/12/2012, kenduri kesyukuran telah dilangsungkan bagi meraikan kehilangan "bird" si Aniq ni...huhuu..ohh tedahhhh... nama pun kendurikan so memang banyaklah makanan antaranya pulut panggang, popia otak2, karipap, sandwic, bubur jagung dan lain-lain.... 


pengalaman bersunat, ragam bersunat
Jambangan coklat jeli dari ude tercayam...=)

pengalaman bersunat, ragam bersunat
Pulut Kuning sumbangan dari jiran...

Yang bestnye si Aniq ni dok gelar adik Ameer taik syaitan...kenapa taik syaitan yek???...hurmmm...sebab adik Ameer ni dok keluar masuk keluar masuk amek makanan...dah amek makanan je takpe siap show off depan Aniq lagi...show off je takpe, siap buat aksi lagi...sapu dari dagu ke leher smbil bunyi "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh", macam sedap sangat je makanan tu....hahahaha...mau tak bengangnya mamat sorang ni..dia siap kata "makanan harini semua Aniq suka, mama takkan  sume Aniq tak boleh makan??"...mama dia jawab "nak makan, makan nak, kalau sakit mama tak tau"...kesian kot..lepas merayu rayu kiteorang bagilah dia makan bubur jagung...hahahaha

Malam tu bile abah dia mandikan memang menaislahkn bird dia tu...menjerit-jerit dia...lepastu baru mak aku kata " a'ahlah Ida, uda lupa kalau sunat tak boleh makan manis-manis..." sudahnya abah dia warning kalau nak makan, makan nasi dengan lauk je boleh + air masak...huhuhu...kesian kesian...hahahahahaha..-lol-

Wassalam



You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);