~ZAM ZAM ALA KAZAM~

by - May 21, 2012

hola everybody...lame dh xmenghapdate blog ni...hurm..nk kte bz x bz gak r tp....ntah r....hehehehehe...
Actually, 18/05/2012 ritu g celebrate besday my mom kt restoren zamzam kt S9 Shah Alam...Hepi besday MAK...Semoga Panjang Umur & Dimurahkan Rezki & Hidup bahagia disamping suami tercinta n anak2 y degil ni...huhuhu
Walaupun duk kt area shah alam p ni r first time aku menjejakkan kaki kt zamzam ni..tu pun sbb kakak aku melanja...klu hrpkn diri ni naek tikar zamzam je r gamaknye...hohoho..ok r keadaan dalaman nye..nmpak elegen n xclusif... then waiter dtg nk amek order..serius muke waiter tu mcm MR BEAN p versi Arab + Kurus..(bak kate kakak aku)...hahahhaa..time amek order tu aku ckp r malay tup tup kna sejibik "Arabic please"...haishhhh r...mane r aku tau...mmg bantai gelak je..setakat kaifa haluka/haluki aku tau r...hahahaha..Alhamdulillah abg ipaq aku dulu sek Arab leh r ckp ckit2 cmpur tolak ngan english...nk hrp kn aku speaking pon kna pk 5minit baru leh kua satu ayat..hapapontakboley r...memalukan sungguh..
We all order set nasi arab ngan air y direkemenkn oleh "Mr Bean" tu...dia kte air tu sedap sungguh smpai akak n abg ipaq aku pon terpedaya..sekali smpai rupenye air campuran buah-buahan plus pisang n mcm2 buah...perghh..sedap sgt r kn...dh r aku ni xmkn pisang mentah lg r air pisang tmbh plak ngan nasi arab mau terkuar blik sume isi perot aku...huhuuhu...pas mkn tu sume muke blur2 sbb kekenyangan dek air pisang tu...mmg kiteorg bantai gelak je r..aku mmg xminum r air tu, order sky juice je..lg sedap...hihihi..Mak aku pon kate combination makanan tu x sesuai coz pttnye nasi arab sesuai ngan air limau o air y masam2 je..So pd sesape nk g zamzam tu jgn r terpengaruh ngan "Mr Bean" y kte air tu sedap sgt yerk...~lalalala~..

K r smpai sini je...xde pic r coz pd kakak sy...hehehehe..

Wassalam

You May Also Like

1 Luahan Hearty

  1. Aku yg dok sebelah tu je pn tak penah jejak mas. Kira kau lg champion lah.. Hehe

    ReplyDelete

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)