~Putar-putar Di Restoren Berputar~

by - May 21, 2012

19/05/2012- Ni baru besday mak aku... n g celebrate tok kali ke2...p ni bkn ngan kakak aku tp ngan usu n poksu aku..hari ni kakak aku xdpt join that y kami celebrate awal (zamzam ala kazam)...
Actually time ni mmg surprise coz ni plan aku n usu(mak si ameer) je. Kami cuba memenuhi keinginan mak utk merasa makan di Restoren Berputar. Mmg mak xtau y keinginan dia akan kami tunaikan ari ni..JENG JENG JENG..
Kebetulan plak adik bapak aku kt rawang wt kenduri so senang ckit misi kami tok ajak mak kuar sbb dia hnye tau y kami nk ke rawang je...heheheh.....dlm perjalanan tu pon mcm2 dia tnye "nape nk kna ikut jln duta?", "ni nk g mane ni?"...p sume wt xtau je...pas tol jln duta tu usu dh tunggu kt tepi jln pastu mak aku tnye " eh mcm mane rahidah boleh ade kt sini ni?", dh jnji ey?..then bapak aku jwb "ntah, aku tolong bwk je"..hehehehe...pastu mak aku dpt meneka, dia kate "hah aku tau tentu nk mkn kt situ kn (smbil tunjuk kt kl tower)"?...pastu bapak aku kate " xr, mkn kt kaki lima kl tower je"...hahahaha..cian mak aku kena maen2kn..
Then bila smpai sane dh naek sume mmg aku pon terpegun..first time menjejakkan kaki ke situ...Alhamdulillah dpt gak tunaikan impian mak aku sekaligus impian aku gak...hehehehe..mmg sgt xclusif...mkn r apa pon y nk mkn smpai xleh mkn r...huhuuhu..y bes tu pas amek makanan bapak aku pon trus je letak pinggan kt meja depan tmpt mkn tu coz time dia nk g meja kami mmg kt situ pon...seb bek aku nmpak klu x tentu bapak aku keseorangan...huhuhu..ade pakcik tu pon kesian kot kt dia, time dia masuk toilet, meja family dia duk btol2 dpn toilet tu p bile dia keluar meja tu dh xde...terpinga2 dia kt situ..las2 dia duk je kt meja kosong depan toilet tu...hahahahaa..
Bile nk mkn tu, mak aku leh kate "dh smpai atas ni apa kelas mkn roti bom" tup2 dia kna mkn roti bom y bapak aku x abes...mmg kna perli r ngan aku kn...hahahaha..anak bertuah tol...
Dah smpai atas tu rugi xmasuk toilet kn...so g r menjenguk keadaan toilet kt situ..pergh toilet dia, sape masuk mmg xjmpe paip...dia punye sanggeh sume pakai tekan2 mcm komputer tu...mak aku cite pasal nenek ngan cucu ni y dlm toilet, time mak aku masuk nenek tu senyum2 je pastu xlame tu cucu dia jerit...

cucu : Nenek....Nenek..
Nenek: Nape xde air ey??(sambil gelak2)
Cucu: A'ah
Nenek : Pakai tisu je r...

Mak aku pon ckp tentu nenek ni pon pakai tisu gak sbb xjmpe paip...haahahhahahaha..

Pas 2jam kt atas tu kami pon trn n usu ajak g tgk XD Theater kt tingkt bwh... RM 16 sorg, ok r pengalaman y xdpt digambarkn dgn kata2..mmg bes, cume 5minit p rase cm setengah jam tmbh2 lg perot ngah penuh..abes je tgk, time turun kerusi tu leh plak aku terjelepok kt situ...rase longgar lutut + skt kepala...huhuuhuhu...Blik umah sume rase sengal2 bdn, serius aku kate naek roller coster pon xsakit cmni..ni dlm perot aku sume sengal kot..sudah nye, ahad tu satu family aku balun tido seharian sbb x larat kena penangan 6D...hahahaha..

K r jom layan pic.. Ni je pic y ade...huhuhu

Tolong saya!!!!!!

Macam pramugari dlm flight

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

giveaway (74) resepi (74) kisah aku (69) review (62) info (59) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)