~kTM BARU~

by - March 15, 2012

Pagi ni aku nk share something...Actually sekarang ni sgt2 teruja nk naek komuter dari shah alam ke bank negara...almaklum r coach baru...kalau b4 ni aku mmg gile2 kutuk kt entri ni komuter oh komuter ...sekarang ni sume berubah...komuter baru ni sgt2 selesa..tenang, damai...dh xperlu berebut2, bersesak2, nk pitam n whatsoever...bukan je tenang malah sgt2 r selamat coz ade CCTV dlm setiap coach..so dh xleh r nk tarik2 spende ke, nk garu2 ke kerana setiap tingkah laku anda diperhatikan...huhuhu..papepon thanx kepada pihak KTM coz inisiatif y korang dh amik ni...sumenye tok rakyat Malaysia...thanx so muchhhh melo....Macam ni r dinamakan...


Sebelum menutup tirai moh kite layan pic ktm baru....
~Pantas memacu dunia~




 
tgk tu ade CCTB..Hehehe




Sekian....

You May Also Like

0 Luahan Hearty

Categories

resepi (75) giveaway (74) kisah aku (71) review (65) info (62) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)