~alahai Ameer Asyraf~

by - March 12, 2012

Hari senin yg ceria ni aku nk citer sal dak ni.. name dia Ameer Asyraf...ala yang same dlm drama Vanilla Coklat tu..hehehe...budak ni bru nk masuk 5thn p mulut klu bercakap kalah org tua p aku syg bangat kt dia...muahhhh...Actually minggu ni dia dtg umah aku, bese r saje nk melepaskan rindu...then sampai2 tu time aku salam dia, dia trus jerit ...

Ameer : Ude dh kawen ey??
Mak : Mana tau uda dh kawen??
Ameer : Tu kawan ude bg cincin...
Aku: Gelak je r...(padahal cincin ni beli ngan titik peluh aku)huhuhu

Abes cite kt situ...


Malam tu plak ngah duk2 layan citer Semadikan Aku tetibe dia kate lagi....

Ameer: Ude dh kawen...
Mak: Ude kawen ngan sape dik??
Ameer: Ngan kawan ude r...
Mak : Kalau ude dh kawen mane kwn ude??
Mama Ameer: A'ah, kalau dh kawen kena r duduk sekali...
Ameer: Kawan ude balik umah dia r...
Semua Orang: Nape plak dia nk blik...klu dh kawen kena r duk sekali..mcm mama ngan abah, n mcm mak ngan ayah...
Ameer: Iya r, kena r balik sbb kawan ude tu dh kawen...dia kena jage 2 adik dia...
Mak: Btol r tu dik...dia kena jage adik dia...hehe...(dalam maksud mak aku tu)
Aku: ???

Aku hanya mampu tersenyum melihat keletah dia...Dia seolah2 tau je apa y berlaku padahal xpernah pun citer pape depan dia...terharu sgt...lebiyu AMEER ASYRAF....

You May Also Like

2 Luahan Hearty

  1. tau tak ape

    macam tetaulak si amir nikan

    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu r..dia memahami isi ati aku...hihihi..p y xthn tu g genting dia dok terjerit2 kt situ "ude dh kawen"..adeh jatuh saham...

      Delete

Categories

giveaway (74) resepi (72) kisah aku (67) review (60) info (57) POWERGOLD (28) nephew (15) tips (11)