GIGI SEMAKIN PUTIH DENGAN WHITEKISH MAGIC CHARCOAL

November 26, 2020

Assalammualaikum Dunia... Gigi merupakan antara aset terpenting bagi setiap individu... Ada diantara kita dikurniakan gigi kekal yang memang dah sedia putih dan ada pulak gigi yang sedikit kekuningan... Bila gigi sedikit kekuningan biasanya akan mengganggu tahap keyakinan seseorang... kan... Dengan teknologi sekarang, gigi yang kuning boleh diputihkan...tapi kos pemutihan gigi sangat mahal hokay! Tak semua orang mampu...kannn...


GIGI SEMAKIN PUTIH DENGAN WHITEKISH MAGIC CHARCOAL

Model Whitekish


Macam MD, tak disangkal lagi mempunyai gigi Gred C.. Mana tau? Masa zaman sekolah kan setiap tahun akan ada van klinik pergigian datang sekolah... Dari pemeriksaan yang dijalankan, doktor gigi akan bagitahu gred gigi kita...serius memang segan dengan kawan-kawan.. nak bercakap pun control control je...hohoho... Sebelum kahwin MD sanggup berhabis duit untuk buat pemutihan gigi... Yelah kan, nak kahwin pastu nak gambar kahwin nampak comey...githewww...hihihihi...

Rawatan pemutihan gigi ni nak buat selalu memang kena fikir banyak kali lagi-lagi bila komitmen bertambah... hohohoho...Baru-baru ni MD diperkenalkan dengan produk pemutihan gigi Whitekish Magic Charcoal... teruja sangat nak mencuba...

Apa yang MD tau, Whitekish Magic Charcoal ni diperbuat daripada 100% bahan semulajadi iaitu arang aktif dari tempurung kelapa...  Selain membantu memutihkan gigi, WHITEKISH juga dapat membantu menghilangkan bau mulut yang kurang menyenangkan dan mengembalikan senyuman menawan!


Antara kelebihan WHITEKISH adalah:

  • Memutihkan gigi
  • Membunuh bakteria yang menjadi punca mulut berbau
  • Membantu menghilangkan karang gigi
  • Meneutralkan tahap ph dalam mulut
  • Tiada bahan penghakis (peroxide)
  • Keberkesanan dapat dilihat seawal 1 minggu (dengan penggunaan yang betul)
Putihkan gigi secara alami



 Tidak perlu risau kerana Whitekish tidak mengandungi bahan penghakis (peroxide) yang boleh menyebabkan kerosakkan gigi. dan telah mendapat kelulusan dari KKM..


KKM WHITEKISH

 

Cara Penggunaan Whitekish Magic Charcoal

1. Minggu pertama - gosok 2kali sehari selama 2minggu
2. Minggu kedua - gosok 2kali seminggu
3. Gosok menggunakam berus gigi yang diberikan atau mane2 berus gigi yang lembut dan halus...





Dengan Whitekish kite tidak perlu berbelanja besar untuk mendapatkan gigi idaman... Hanya dengan RM65 FREE POSTAGE dah boleh beli pek COMBO Whitekish Magic Charcoal ni..Murah dan berbaloi sangat....

HARGA WHITEKISH CHARCOAL MAGIC





 

#Whitekish #WhitekishJm #Jamumall #WhitekishFeedback


Berminat?

Website : www.WHITEKISH.COM

Call / sms / wasap : 0178898878


Wassalam



You Might Also Like

0 Luahan Hearty

setTimeout("ga('send','event','Profitable Engagement','time on page more than 3 minutes')",180000);